keskiviikko 29. toukokuuta 2013

Keräysvaatteita ja safariaKattokaa kuinka ihanat! Katja kävi laittaa omia ylppäreitä varten geelikynnet ja oon niin rakastunut tuohon hänen Kavelavan Vanamo sormukeen!Katja tuli noin seiskan maissa meille, suunnittelmana värjätä hiukset. Eilen blodasin Johannan hiukset (kusi pahasti) niin olin jo todella huolissaan, että mitä tästä tulee, näitä en voi feilaa sillä Katjalla on juhla edessä! No hyvin se meni ja hänkin oli tyytyväinen lopputulokseen, vaikka väriaine ei riittänyt noihin pitkiin latvoihin asti. Voi kuimpa itelläänkin olisi noin pitkät hiukset! 
Päivän asu oli tänään todella mukava ja rento päällä. Jotenkin tykkään tuosta takistani jonka olen jostain aikanaan löytänyt. Safari tulee mieleen. Vaaleasta läpikuultavasta paidasta tiedän sen että niskalapussa lukee Wera Stockholm (lahjaksi saatu) ja sammarit on ihan virosta halvalla Terranovasta, mutta aivan lempparit, näitä nimittäin harvalla näkee! (ehkä nykyään hieman enemmän)


Korvikset oli mun ensimmäinen löytö ikinä BikBokista, ja tykkäämis aste niiden suhteen on hullun korkealla! Rakastan riippuvia korviksia :) Ja saattaessani Katjaa pysäkille törmäsimme vaatekeräykseen, oli varmaa viikonlopun Siivouspäivästä jäänyt vaatteita yli kun noita noin hirveän paljon oli tuon keräysboxin ulkopuolella. Katja nappasi pari neuletta (4) mukaan ja itse löysin kivan kaulahuivin, joka tietenkin heti pesuun! 

Tälläistä tiistaita tänään. Loppuviikon olenkin koulussa, perjantaina on valmistujaiset. Pelkään, että aamulla lähden suunnistamaan Ilmalaan päin Kallion sijasta. Sitten taas viikonlopun juhlien jälkeen takaisin Deihin.

Oisitko itse uskaltanut ottaa vaatteita tuosta keräyspaikasta?

terv. Anna =)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit: