tiistai 14. toukokuuta 2013

Minä kaiketi elän säästeliäästi?


Mikä ihanuus näkyykään ekana tässä, valitettavasti voitte huokaista säikähdyksestä, lompakkoni ei aivan kaikkia ostoksia salli minulle, kyseessä on ihanan Annin Mikael Kors ihanuus, tosin jo hieman vanha, mutta silmäilyssä on jo kuulemma uusi lapsukainen!
Mutta voikuin mäkin saisin joskus yhtäihania lahjoja kuin tuo!


Why my Anni is always so cute?
Ihana tyttö, jota on aina mukava nähdä! Hyvää juttelu seuraa : ) !


Mutta itse en ollut tänään niin ylellisyyksissä. Halusin laittaa tänään kauluspaidan, valitettavasti en ehtinyt sitä aamulla silittämään, oli aivan rypyssä, mutta onneksi keksin miten sen parhaimmat puolet saan edes esille.
Toisin sanoen näytin tänään kunnon kiltiltä koulutytöltä. Valitettavasti mulla ei ole kauhean tyyriitä koruja alkuperäishinnaltaan teille esitellä kuin muutamia. Tänään hintavin oli tuo kello. Alkuperäishinta oli noin 27€. HUOM! Eli tässä tulee esille mun uppiniskaisuus! Kellon lopulliseksi hinnaksi tuli päälle 70€.. johtuen siitä, että se oli aivan pakko siitä laivan pelikoneesta saada, siihen menikin sitten poikaystävän rahat, mun kärsivällisyys ja ruotsin risteilystä kaksi päivää, mutta onnistuin! 


Tuollaisia neuleita en tiedä mistä löytää, itse löysin aikanaan kirpputorilta, eikä siinä ole merkkiä enää tallella. 
Hameen osaan kuitenkin mainita. Se on yksi niistä harvoista ostoksistani jotka olen tehnyt Ginassa, jotenkin se oli vain niin söpö. 
Kengät taitavat olla jostain supermarketista, mutta mikäs siinä, mukavat on jalassa!


Tässä tosiaan meidän laukkuerot, Annin ihanuuden näittekin jo ja nyt pääsen esittelemään oman rakkaan. Tämä on luultavasti kallein laukku jonka olen omakustantaen koskaan ostanut. Vastaavia löytyy mustana, valkoisena jne. Tarpeeksi tilava, jotta voin kantaa melkein kaiken mahdollisen mukana mitä tarvitsen. Ja mitä parasta, tuo pitsikuvio on todellakin mieleeni! Hinta tosiaan oli sen 70€ ja MicMac :D Tosiaan tässä vuodenajan jota Tallinkilla olen ollut töissä olen laittanut aina puolet (joskus enemmän joskus vähemmän) palkasta säästöön. Voipi olla, että sen takia jos joskus ostan itselleni jotain niin se on kunnon hemmottelua. Ehkä joku päivä saatan innostua ja löytää itselleni jotain kivaa katsomatta hintaa! Täällä blogissani pääsettekin usein näkemään melko halpoja asukokonaisuuksia ja vanhoja vaatteita. Paha tapani nimittäin on haalia ja kaalia kaikkia vanhoja vaatteita siinä mielessä, että niitä voi aina yhdistää uudestaan ja eritavalla, joten miksi heittää pois?
Toisaalta mun vaatekaappiin ja vaatekomeroon ei kyllä taida mahtua enää uusia luomuksia.. : ( 

-Anna


PS. Ei hitsi kuinka jänskä peli! Vaikkei aivan Suomi täydellä pelannutkaan, niin tämä tyttö jännitti oikein kunnolla. Viikaan erään juostiin Penalle kattomaan matsi loppuun ja muuten katseltiin peliä tietenkin TB:llä, missä muuallakaan? Ja välierät menivät kynsien lakkailuun ja turhaan paskan jauhantaan kuten yleensä. =)
Sitten vaan Slovakiaa vastaan nextii!

2 kommenttia:

  1. EIKÄÄÄ ! Mikä toi pinkki jutska tos vikas kuvas on ! mäki tahdon, mistä noita saa

    VastaaPoista
  2. aa, ei tullukkaa mainittuu, tollane röökiaskikotelo. Sain ton joululahjaks, se on kuulemma tarjoustalosta, mut kuulin että ihan ärrältäkin pitäs saada ostettuu jonkunlaisia mut en tiedä niistä sit minkä näköisiä
    tarjoustalos sillo joulunalla oli kuulemma myös hopeita ja mustia

    VastaaPoista

Kommentit: