maanantai 20. toukokuuta 2013

Viikonloppu by kännykkäkamera


Perjantailta ei ollut kuvia, olin työharjoittelussa, siitä lähdin Nean kanssa keskustaan pörräämään, mulle ei löytynyt mitään mitä etsin alunperin, mutta kuitenkin sain ostettua uusia alusvaatteita ja ripsiä. Kallein ostos oli sukkahousut, voi kuinka sukkahousujen osto voi sitten olla hankalaa, tuli huomattua :D 
Ja onneksi löytyi sitten hyvät!
Etsivä löytää!

Ja lauantai heti töiden jälkeen lähti sillai pörrää että lähdettiin pitkän odottamisen jälkeen käymään Sepin isänäidillä ja siellä syötiin ja kahviteltiin myöhäiset Sepin synttärikakku kahvit, samalla Suomen peliä kattoen.

 Ah ihanaa! Ollaan nyt monena viikonloppuna tajuttu hyödyntää saunavuoroa! Rentoutti niin paljon!


Illalla tuli heitettyä ihmisiä keskustaan mutta palattuamme ukkosen johdolla päätettiin käydä kaupassa ostaa kaikkea hyvää ja kattoa vain euroviisuja, höpöteltiin maailman menoa ja istuttiin partsilla. Oli kyllä suomella melko huono menestys eilen ruotsissa monin puolin. 


Sunnuntaina syötiin hyvin, sitä ennen nukuttiin hyvin. Ruoan jälkeen Johanna pyysi näkemään ja lähdimme ottamaan aurinkoa Munkkiniemenrantatielle, oli aivan liian kuuma, kun oikeanlaista vaatetusta ei ollut tajunnut pukea! Jotenka päätettiin kummatkin lähteä vaihtamaan vaatteita. Ajettiin Pasilaan ja sitten meille, välissä kävimme vielä Ruskeasuon teboililla jäätelöllä. Lopulta huomasimme, että kumpikin oli pukeutunut toppiin ja sortseihin, kesä here we come! :) 
Ainiin istuskeltaessa pelkäsin auringonpistosta ja yritin taiteilla päähäni suojaa, eikö se turbaanimuoti ollut nykyään tosi huudossa?!:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit: