tiistai 28. toukokuuta 2013

Viikonlopun mökkeilyä


Suuntakohti Turkuun päin lähti pitkän kauppareissun jälkeen viime perjantaina. Ostettiin kolmenne päivälle sadan euron edestä sapustaa, ainakaan ei loppunut kesken. Ja Turkuunhan asti me ei menty vaan Suomusjärvelle päin kaverin mökille. Sopiva tapa viettää viikonloppu, hieman pääsi rentoutumaan.

Pysähdyttiin vaihtamaan kuskia loppumatkaksi, sillä en ollut tuolla Johannan mökillä aiemmin käynyt, niin loppu matkan hän pääsi ajamaan. Paljon oli hylättyjä, autioiksi jätettyjä kauppoja tuolla päin. Tuossa parkkiksella löysin vielä SiljaLinen logon =) 


 Eka ilta ja yö meni saunan lämmittelyssä, makkaran paistossa, ihan vain ulkona istuen, saunoen ja valvoen pitkään. Koirakin valvoi mukana, ei halunnut mennä nukkumaan koska me oltiin vielä hereillä pitkään. Muutamat jopa uskalsi pulahtaa veteen viemään talviturkkinsa, ite en todellakaan tuonne kylmään veteen halunnut! Oon sen verran vilukissa, ja koko perjantai ilta oli muutenkin ollut hyvin viileä.
Lähettiin lauantaina päiväkävelylle Jyskyn kanssa, hauva oli oikein innoissaan kun luontoa  riitti pitkälle. Käytiin myös hieman etsiskelee punkkeja voikukkapellossa, mutta kaikeksi onneksi ei niitä löytynyt!

Vaikka en omasta ulkonäöstä tykkää ilman meikkiä, sillä kulmakarvat eivät näy minnekkään eikä ripsetkään, ne on niin vaaleat + ihoni punertaa, niin oli ihana olla ilman meikkiä. Palattuani Helsinkiin huomasin kuinka hyvässä kunnossa iho on kun ei ole pariin päivään sitä peittänyt. Nyt eikun uusia pidennyksiä ripsiin taikka kumpienkin ripsien ja kulmien värjäys vois olla paikallaan!

Palattuamme mitä näimmekään? Darrasta selvinneet jätkät olivat aloittaneet rantaportaiden rakentamisen. Ja huhhuh vierestä kun lopulta projektia katteli niin meni liian monimutkaiseksi minun päälleni. Onneksi insinööri Johanna oli paikalla laskemassa kulmia jne. melkein kuin olisi ollut pitkän matikan yo-kokeissa. 
Oli kiva nähdä kuinka innoissaan jätkät oli sitä rakentamassa ja määrätietoisesti :D


  (oma välipala siinä katellessa miten porrastyö edistyy)

 Mutta harmi vain että ruuvit olivat väärän kokosia, portaat jäi kesken.


 No vaikka ne jäi kesken niin ruokaa päästiin syömään. Oltiin Johannankaa käyty pyörii kaupoilla ja tultiin takaisin niin pihvit ja perunat olivat jo paistossa, oiii namnam mitkä ruoat olikaan! 
Aliasjuomapeliä johonkin asti pelailtiin kunnes iski väsymys, olihan mulla vielä sunnuntaina tiedossa ajaa aikaisin kotiin ja siitä lähteä iltavuoroon. Töistä huolimatta oli oikein mieluinen viikonloppu mielestäni, näitä lisää!

terv. Anna =) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit: