maanantai 3. kesäkuuta 2013

Hair style advice??Ei tarvitse säikähtää, juttua kyllä tulee kunhan pääsen istahtamaan bloggerin ääreen.
Nimittäin viime viikko meni kiireessä ostaen lahjoja ja viikonloppu juhlissa. Auto on hieno keksintö! Nimittäin koko lauantai meni yhdessä juhlassa sitten ratin taakse ja toiseen juhlaan, lopulta en kaikkiin joihin minut oli kutsunut ehtinyt ja olin vasta 20:45 lähdössä viimesimmästä yo-juhlasta. Sen päivän kuvista lisää myöhemmin,  ehdin kyllä viime viikolla viettää aikaa luokkalaisteni kanssa ja muidenkin ihmisten, niistäkin lisää myöhemmin. 

Nyt tässä samalla tsekkaan läpi yhtä nauhotusta, tässä tunnin pituisessa klipissä ei onneksi paljon ole paljon muokattavaa, joten aikaa löytyi laittamaan hiuksia tässä kuunnellessa. Samalla sitten löysinkin Pinterestin välityksellä aivan ihanan blogin hiuksiin nähden. Nimittäin tosi hienoja kivoja kampaus ohjeita! Pakko ruveta kokeilee noita läpi! Haluan muutenkin oppia tekemään hiuksilleni jotain, koska välillä kyllästyttää pitää aina vain hiukset auki tai ponnarilla. Ehkä joku toinenkin tuumii samoin.
Ajattelin, että voisin noita kokeilla ja tännekkin laittaa tutorial yrityksiä! : ) 
-terkuin Anna :)

Ps. onks teillä omia neuvoja miten saisi kivoja kampauksia? Ihan vain arkipäiväänkin, ei tosiaan enää kauheasti ponihäntä kiinnosta :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit: