maanantai 17. kesäkuuta 2013

Kauniiden ja komeiden päiväViimeinen kouluvuosi Länsi Helsingin-lukiossa on ohi, monelta ystävältäni. Viimeinen vuosi oli myös koululle. Montaa ihmistä vieläkin mietityttävästä syystä koulu lakkautetaan ja tässä näemme viimeiset valmistujat nostamassa valkolakkia päähänsä. Kuinka surullista se onkaan, että hieno ja hyvä koulu lakkautetaan täytyy päivästä myös iloita, moni on ansainnut tuo lakin päähänsä jopa vaikeimmankin kautta!
Vanha rehtorimme kävi myös hakemassa muotokuvansa pois koulun auditorion seinältä. Sen nostamisessa pois koulun entiset oppilaat olivat auttamassa, ja taulu ojennettiin oikeaoppisesti sen haltijalle.

Ilon ja surun tunnelmat koululla kestivät yllättävän pitkään, pitihän minun ehtiä vielä moniin juhliin. Kerettiin mustakin nappaa vielä viimeinen kuva tuon koulun edessä.
Autolla huristellen paikasta toiseen ja jokaisen välissä kenkien vaihto :D

Ensimmäinen juhla oli Katjan luona. Ai hitsi mun kultainen Katja oli niin hienona! Mekko oli vielä ajatelkaapas kaksi päivää ennen valmistujaisia ostettu, ja on täydellinen! Katja oli tilannut aiemman mekon netistä, mutta hän sai sen viimeisellä viikolla ennen juhlia, ja mekko oli VÄÄRÄ! Täysin väärä. Ajattelin, että ehkä näin kuuluikin käydä, nimittäin juhlapäivän mekko on niin upea!
Olimme kaveriporukalla päättäneet ostaa yhteislahjan Katjalle. Hänellä ei ole moneen vuoteen ollut kameraa ja hänen puhelimen kameralla ei suoraan sanottuna pysty kuvata, joten valkoinen samsungin digikamera oli hänelle kuin tehty, olisitte nähneet ilmeen kuinka happy hän oli!
Se on niin paras fiilis kun lahjat onnistuu!

Lopuksi halusin vielä ottaa hänestä muutaman kuvan. =)Katjan jälkeen lähdimme Juhanan luokse, jossa emme olleet yhtä kauan aikaa. Ehdin kuitenkin heidänkin salaatit maistaa (oikein muuta syötävää en kenenkään juhlista itselleni keksinyt) ja laitoimme myös paljon ruusuja maljakkoihin.

Matka jatkui. Kävin Aksun ylppäreissä, joista ei ole kuvia, mutta sieläkin olin hyvää salaattia, plussana oli alkoholiton booli (näin autoilijoille tosi kiva piristys!) =)
Seuraavaksi kävimme rakkaan ystäväni Camillan luokse, meinasi jopa tulla niin kiire ettei oltaisi ehditty häntä sielä näkemään mutta ehdimme!


 Juhlapäivän kunniaksi Napsukin antoi minun silittää häntä pitkästä aikaa!
Olimme aika yhtä mieltä koko illan että Camilla näytti kuin prinsessa Madeleinelta! Niin kauniina ja tuo mekon väri sopii hänelle niin hyvin! Camillallekin ostimme kaveriporukalla yhteislahjan, mutta siitä ei valitettavasti tullut kuvaa. Se oli mini kaiutin, jonka hän voi kantaa ulkona mukana. Aiemman hän oli kadottanut joka oli hänelle niin tärkeä, joten nyt hän sai uuden.
 Päästiin vielä poseeraamaan iskän kuplan vieressä samalla kun puhuin äidin kummitytön kanssa puhelimessa ja pahoittelin etten ehdi tulemaan hänen juhliinsa.Viimeinen juhla johon ehdimme oli Laajasalossa Vilman luona. Pyysin häntäkin erikseen että saisin ottaa kuvan, minusta tästä tuli jotenkin niin nätti kuva. Lakki päässä, onnellinen saavutuksistaan ja katse kohti tulevaa!
Olimme lopulta lähdössä kaupankautta kotiin varttia vaille yhdeksän illalla.

Harmittamaan jäi kun en ehtinyt työkaverin juhliin, äidin kummitytön juhliin enkä entisen työkaverin juhliin.
Tuli niin huono omatunto, mutta kaikki vain sanoivat minulle: et voi revetä joka suuntaan, ei ole aina mahdollista ehtiä kaikkialle.
Viimein sain tämän ylppäri postauksen julkaistua. Pahoittelen, aikaa ei ole ollut. Nyt taas melkein jaksamista ei ole ollut. En tiedä kuinka moni on huomioinut saman, mutta minun kohdalla postaaminen on hyvin uuvuttavaa ja aikaa vievää. Se ei ole ainoastaan laitetaan kuva ja puhutaan jotain. (riippuu tietenkin ihmisestä) Minulla nimittäin ensin kestää tuhat vuotta valita ne kuvat jotka suostun laittamaan, sen jälkeen rupean miettimään mitä kerron ja viimeisenä tulee jonkunmoinen oikoluku vielä (koska lukihärö).
Varsinkin kun nyt kipeänä on niin ei sitä kaikkea jaksa eikä pidäkkään jaksaa, tämänkin kirjoittamiseen meni turhan liian kauan nyt. (ei yhtä kauan olisi mennyt muulloin)

Jeps uudet Dinskon ihanuus korot oli jalassa juhlapäivänä, päällä kukka mekko jonka merkkiä ja osto kauppaa en enää muista, ostettu kuitenkin suomesta, äidin laukku ja miun oma valmistujais lahja itselleni eli uusi jakku, yllättävää mutta h&m.

hyvää yötä kullat ja paljon onnea vielä kaikille ruudun toisella puolella oleville, jotka myös jollain muotoa valmistui tänä vuonna ♥ !!!
-Anna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit: