tiistai 4. kesäkuuta 2013

Viime viikon asuja
Vihreä safari takki on päässyt viime viikola käyttöön runsaasti niinä päivinä kun aurinko ei ole porottanut. Tuo on sopivan lämmin takki, mutta tarpeeksi vilpoisa kuitenkin. Se vieraili ainakin kahvila Regattassa ja kaverin uudella kämpällä tuona päivänä. Puoli läpinäkyvä pitsipaita on luottolöytö kirpparilta.
Luokan kanssa kävimme Suomenlinnassa torstaina. Päälle päätyi kukkainen jakkutakki ja valkoinen mamman tekemä pitsineule "toppi". Suomenlinnassa oli ihana sää vaikka lauttamatka olikin hyvin harmaa, takki oli kuitenkin hyvä, sillä Suomenlinnassa tuulee melkein aina!Ja perjantaina oli valmistujaiset. Päätettiin luokan kanssa pukeutua hienosti, vaikkei kaikki luokat pukeutuneetkaan. Päälle päätyi viime vuodelta yo-mekko, joka on pitkä maxi mekko Your Face:stä, jakku on oli valmistumislahja itselleni, löysin sen päivää ennnen sattumalta H&M:stä. Alunperin etsin valkosta jakkua, mutta tuo oli aivan mainio väri! Kenjät oli Biancosta mokkaa ja mustaa kiiltonahkaa koristavat korkkari nilkkurit, niiin mukavat jalassa! 

Illemmalla tuli pari tuttua syömään tekemääni kääretorttua, joka oli täysin gluteeniton ja laktoositon, makueroa normaaliin kääretorttuu ei voinut edes havaita, jee onnistuin! Eka gluteeniton leipomiseni! Ja illemmalla sama jakku pääsi jatkamaan päivää, Tallinnasta ostamieni sortsien ja vanhan mekon kanssa, jonka helman olin käärityn sortseihin piiloon, näyttää jopa paremmalta paitana! 

Ja Sepi toi mulle ruusun =) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit: