perjantai 19. heinäkuuta 2013

Laivoja, kynsiä ja hiuksia


Käytiin Nean kanssa ajelee Länsiterminaaliin eilen illalla. Halusin tsekkaa erään toisen reitin töihin jolla pääsen kiertämään Tall Ship Races tapahtuman ruuhkineen. Mutta oli kyllä hienoja paatteja ja ihan harmittaa kun olen töissä nämä päivät kun noissa voisi käydä lähemmiten vierailulla! 

Laukku melkein näkyy kuvassa. Löysin sen Mikkelistä kaupasta nimeltä Click Shoes, alkuperäishinta oli 89e, mutta hyvien alejen ansiosta lähti mukaan 35e hinnalla!

Ostin Mikkelistä tälläiset tekokynnet, jotka laitetaan tarroilla kiinni. En ole muutenkaan ikinä ennen kokeilut laittaa tekokynsiä, ja näin alkajaiseksi voisin sanoa että helpot oli laittaa ja kivat on! Tarraan toisaalta tarttuu helposti kaikenlaista likaa. 

Neule on niinkin jännästä kaupasta kuin Mikkelin K-Citymarket! Oisko maksanut ehkä noin 5e alessa. 


Operaatio hiukset on mulle ikuisuus kysymys! Ostin eräänä kauniina päivänä sellaisen hiusdonitsin, koska olen käsi, en osannut itä edes ohjekuvilla (tosi pienet kuvat) laittaa, mutta Katja onneksi näyti mulle miten tossa onnistutaan ja wuuoolaa, töihin taiteilin tuollaisen ja voin sanoa olevani ylpeä itsestäni! Hieman tuntui siltä, kuin olisin balleriina. 


Kohta kirjaa lukemaan ja nukkumaan, jospa vaikka ennen töitä ehti käydä niitä hienoja laivoja katsomassa!
terk. Anna =) 

2 kommenttia:

  1. Tosi nätti tuo nuttura! Mullakin on ollu tollaset samanlaiset kynnet joskus, ei jätä semmosta jälkeä kun mitä liimatut :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tykkään kans, iisi laittaa ja siit tulee kivan näköne :)

      Poista

Kommentit: