tiistai 2. heinäkuuta 2013

Long time no see!

Hello, Hello blogimaailma!

Minusta ei olekaan kuulunut vähään aikaan, olen pahoillani siitä. Jotenkin ote netissä roikkumiseen ei ole tullut takaisin samalla tavalla kuin ennen, blogin päivitys ei tunnu enää päivän tehtävältä vaan asialta jonka voi sivuuttaa helposti.
Olen nyt vielä tämän viikon lomalla. Ihmettelin kyllä että mihin tämä loma vain katoaa, mutta selvästi loman näkee ainakin täältä, päivitin kaiketi viimeksi ennen loman alkua..

Kaikkea tässä on ehditty tekemään. Lähdimme suoraan juhannukseksi Sysmään. Vietimme isolla porukalla mukavaa aikaa hyvän ruoan, mölkyn, tikkataulun ja saunan parissa. Me "nuoret" lähdimme vielä juhannusaatto yönä taksillä Sysmän keskustaan baariin hieman tanssimaan. Oli onnistunut juhannus, ja mukavaa tutustua taas uusiin ihmisiin.

Oltiin poikaystävän kanssa paripäivää sen jälkeen Helsingissä ja sitten lähdettiin meidän mökille Saimaalle, saareen. Käytiin myös Puumalassa läkähtymässä ja ihmettelemässä ja viikonlopuksi taas stadiin. Mukava viime viikko on takana, viikonlopun aamu kahdeksaan valvomisineen mutta mitäs nyt?

Sepi lähti sunnuntaina takaisin inttiin, ja mulla ei ole mitään loppu loman suunnitelmia. Jotenkin inhottava olo kun toinen on ollut täällä 10 pv lomilla ja yhtäkkiä lähtee pois, kun olen jo tottunut siihen että hän on täällä. No keksin kuitenkin onneksi lähteä kavereiden kanssa ulkoilemaan sunnuntaina ja eilen pikkusiskon kanssa Selloon shoppailemaan. Ja eilen illalla ajeltiin kavereiden kanssa ympäriämpäri kaikkialla.Tsekatkaa kuinka iso vaatekomero, I want!! 


Punainen farkkutakki B.a.y., ballerinat Premoda, neule (uusi) Indiska, hame (uusi) Katjalta, laukku H&M
ja korvikset lahjaksi saatu


-Anna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit: