lauantai 31. elokuuta 2013

En ole ennen piirtänyt omaa kättäni

Koulu on tosiaan porskuttanut käyntiin. Ja aivan mahtavaa on ollut.
Eilen meillä oli muotipiirtämistä Laura Laineen ohjastuksella. Piirrettiin paljon! Vuorotellen joku oli luokan edessä jonkin aikaa tietyssä asennossa, pääsimme siis piirtämään toisiamme ja siten opettelemaan ihmisen anatomiaa ja vaatteiden laskeutumista päälle. Seuraavaksi piirsimme käsiä, tai tarkemmin omaa kättä monessa eri asennossa. Ja viimeisenä opetelimme piirtämään kasvoja parin kasvot mallina.
Päivän päätteeksi eilen näin katjaa kuten olen näinä kolmena päivänä nähnyt. Perjantaina kävin hänen kanssaan alennusmyynnistä ostamassa itselleni uuden ison laukun kun edellisen kantohihna rupee menee rikki. Eilenkin tuli ostettua, nimittäin uusin Elle, uusimman Costumen sain äidiltä ja lehtiä tuli eilen illalla lueskeltua.

Tänään aiheena oli paperipinokaaos, tai oikeastaan keskityimme  vaatteiden tekniseenpiirtämiseen ja raketeisiin ja miten vaate luodaan. Saimme siis intenssiivisen luennon joka oli koko päivän mittainen. Mahtavana opettajana oli irja haimi! Ensi kerralla keskitymme kaavoihin ja mittaamme myös toisiamme.
Käytiin Essin kanssa ruokatunnilla koulua vastapäätä olevassa ruttiksessa (ruttopuistossa) kiertelemässä siivouspäivän huumassa ja koulun jälkeen päätin suunnata ostaa paperikaaokselle kansion, sillä niitä kuulemma tarvitaan myöhemminkin.

Nyt kotia kohti ja miettimään läksyjä :)

Terv. Innostunut muotisuunnittelijakoululainen Anna

4 kommenttia:

 1. Hey voisinks saada jotenki niit ruttiksen kuvii?:)

  VastaaPoista
 2. Kuulostaa kivalt toi koulu! Ja mielenkiintost lukee täält;)

  VastaaPoista
 3. Kuulostaa hienolle tuo koulu! Tsemppiä!
  xx J

  VastaaPoista

Kommentit: