tiistai 27. elokuuta 2013

Last few days

Töissä on tullut oltua melkeen liikaakin, välillä vain tuntuu väsymyksen myötä siltä. Kerrankin mulla oli viikonloppu vapaa, mikä ei toisaalta täysin siltä tuntunut. Lähdettiin mamman kanssa käymään mikkelissä ja lauantaina haettii Sepi vekaralta sinne ja yövyimme sitten kahdestaan Vaakunassa. Ajettua tuli paljon. Käytiin Kenkäverossa sunnuntaina ja hieman kaikkialla, niistä löytyy kuvia sitten kunnon kamerasta. Josta tulikin mieleen että tää on mun ensimmäinen kirjoitus blogger sovelluksesta käsin puhelimella!

Eilen näin Katjaa teen merkeissä ja käytiin myös rannassa. Ja illalla kävi jotai yllättävää todella positiivisesti! Tämän päivän kuvissa näkyy tuo punainen jakku, se on upo uusi kulta vaatekkaappiin, sain sen siis eilen poikaystävän veljen tyttöystävältä, hän oli ihana niin tuo jakkukin!

Hämmentävää nämä lämpimät säät. Aamulla olen viiden jälkeen lähteny töihi tuulipuvuntakissa ja kaulahuivi kaulassa ja näin iltapäivällä häiritsee julmetusti kuinka kuumat farkut voi olla!! No onneksi jäätelö piristi ja viilensi päivää!!
-Anna :)

Ps. Poikkis on ollu tänää kökköaivo, ei mul muuta ;D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit: