keskiviikko 7. elokuuta 2013

Millainen pikkutyttö lukee 50 shades of greytä puukkarilla


^Nea on ihan hullun hyvä taiteilee kyntensä. Ihan itse tehty ja kynsilakoilla!
Ihana sää! Ja kerrankin mulla oli vapaata. Lähdin kotoa hieman huono tuulisena tietämättä syytä. Sain vielä kauniin kommentin kaupan päälle, että näytän aivan pikkutytöltä. Lueskelin kirjaani puukkarilla ja odottelin Neaa. Ainut mitä kokoajan mietin oli vastaantulevat ihmiset (siis kirjan lisäksi), että pitävätköhän he minua kuinka nuoreha hmm.. tuon mielestä varmasti näytän vasta 15 kesäseltä... Mulla ei saisi ikinä olla liikaa aikaa ajatella, ajatteleminen ei kuulemma yksinkertaisesti vain sovi minulle..

Lähdimme keskustaan ilman mitään suurempia suunnitelmia, ainut että nähtiin Nean siskoa. Kirjoja käytiin ostamassa Nealle Akateemisesta ja sitten shoppailtiin syötävää Herkusta. Ihme ja kumma, kerrankin löysin melko tuoreita gluteenittomia kanelipullia! Gluteenittomia ruokia on niin vaikea löytää tuoreena!

Suuntasimme sitten Espalle syömään herkkujamme ja naureskelemaan kaikelle hassulle. Kuinka hauskaa voi oikeasti olla vain istua, ei ole mihinkään kiire ja tutkia vain ihmisiä, käytöstapoja ja varsinkin pukeutumista. Herranjestas kuinka monet stringit me nähtiin, kun ihmisillä ei todellakaan ei ole kovin peittäviä vaatteita, mutta kaiketi nää helteet tuo tuollaisen taas mukanaan!Paluumatka meni mukavasti, saatiin aivan oma spora, se oli tyhjä jos meitä ja kuskia ei olisi laskenut. Seuraavaksi suunnattiin syömään mureketta, salaattia ja leipäjuustoa... nam! Tässä näettekin kuinka pikkutyttö olin. Ei mitään muistikuvaa mistä tuo lyhyt keltafarkku takki on, mutta mekko on ihan jollain vitosella ostettu vuos sitten Terranovasta. Laukku taitaa olla jokin sukulaisen ja mustat ballerinat... ei muistikuvaa :D 


Btw, tuosta punaisesta laukusta on tullut huippuhyvä apuväline töissä. Meillä ei ole nimittäin radiopuhelimelle mitään kantolaukkujuttua.. joten tässä näette mun oman! ..
Ja tän laukun ansiosta voinkin kaiketi sanoa, että Maija Poppanen kuittaa ja kiittää lukijoita, nyt on nukkumaan meno aika!

=)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit: