torstai 12. syyskuuta 2013

It wasn't a lonely day

Kerrankin olin iloinen että sain vapaa päivänä tehtyä jotain. Maailman ihanin tunne oli vain nukkua pitkään ja hereillä rauhassa, katoinpa jopa jonkin dokumentin Grönlandin suomalaisista, se oli aika mielenkiintoinen!

Iloinen yllätys tupsahti puhelimeeni kun viimevuoden luokkalainen pyysi nähdä ja lähdin hänen seurakseen stadiin, käytiin metsästää appleen laturia ja mentiin mbariin sekä latamaan puhelinta, juomaan kuumat juomat ja juttelemaan kaiken maailman jutut läpi. Oli aivan mahtava nähdä!

Hänen jälkeensä bongasin Katjan ja Annan stadissa, kävimme uffissa etsimässä vaatteita synttäreilleni, aiheena 80-luku!! Ja löysin mahtavan jakun + ohimennen löytyi myös mekko ( joka siis ei noihin bileisiin) yhteensä maksoin 6€, sillä kummatkin kolmosen kappale, i like uff! Käveltiin stadin pikkukatuja ja törmättiin erään liikkeen ikkunassa mekkoo jossa oli melko samanlainen kuosi kuin tuossa jonka ostin, Anna ryntäsi sisään mekkoni kädessään ottamaan niistä vierekkäin kuvaa, oma makso sen 3€, tuo oli jotain 190€!! Tykkään uffista vielä enemmän!!

Ihanaa oli nähdä ihmisiä ja päästä juttelemaan kaikesta ja jopa mieltä painavemmistakin jutuista. Great day ja olipahan aurinkoakin vielä kuten tänäänkin!

I dag pähkäilin koulujuttujen parissa, mutta tuntui ettei ne edisty millään eikä niistä tullut yhtään sitä mitä halusin.. eikun huomenna töiden jälkeen jatkamaan!

-annapanna

2 kommenttia:

  1. Jotenki ihana postaus ja oot tosi nätti tos vikas kuvas;) ja haha toi näyteikkunakuva!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) tacktack, alan jo uskaltaa hymyillä hampaat näkyvissä :D

      Poista

Kommentit: