maanantai 7. lokakuuta 2013

Päivä vanhojen ystävien kanssa


Mikä sen ihanempaa kuin nähdä vanhoja frendejä. Parasta on huomata ettei pitkän ajan saatossa ole mikään muuttunut, ei ole katkeruutta mistään ja juttu luistaa kuin aina ennen. Ne on niitä luotto ystäviä, joille voi kertoa yksinkertaisesti kaiken.
Eilen näin kahta hyvää vanhaa ystävääni. Toinen asuu nykyään toisessa kaupungissa (kaukana) ja käy välillä Helsingissä. Nyt hän oli ollut hiusmallikeikoilla, niin tuli stadiin ja sainpa nähdä uudet hiuksetkin samalla!

Olimme Munkkiniemessä, josta kaikki sai alkunsa. Ja tietyssä puistossa joka oli yksi meidän puistoistamme. Yhteinen lempi kahvilamme oli ehtinyt mennä kiinni, mutta mäkki ja ulkoilma korvasi sen. Istuessamme ja munkassa kiertelessämme tuli olo, että tänne ei ole enää mitään sidettä, paitsi muistot. Kaikki ovat muuttaneet pois, kadut ovat tyhjiä ja vaikka kaunista onkin niin mikään ei enää pitele tässä paikassa, ajat muuttuu.
Toinen vahna ystäväni asuu kyllä Helsingissä, mutta aina emme ole nähneet kovin paljon. Kuitenkin viimeaikoina olemme nähneet. Illalla saimme idean lähteä stadiin kiertelee ja päädyimme kiertämään baareja, "yksi baari, yksi juoma", joka epäonnistui viimeisen kohdalla, jossa oli ilmainen bilis, siellä tuli oltua hieman pidempään.
Oli hauskaa olla vain kahdestaan ja ilman mitään aikarajaa, ei ollut kiire minnekkään. Eikä tarvinnut yksin kävellä pimeässä bussille.Ala-asteella meillä kolmella oli yhteinen päiväkirja, johon kirjoittelimme ja kerroimme sen aikaiset huolemme. Luulen, että jos nyt ottaisi tuon kirjan esille, ongelmat olisivat jotakuinkin samoja, ei välttämättä yhtä lapsellisia kuin silloin.

Hyvät ystävät on niitä jotka pysyy.

Anna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit: