lauantai 12. lokakuuta 2013

Pitkä päivä


Eilen oli pitkä päivä joka päättyi tänä aamuna noin kuudelta.

Pävä oli täynnä asioita, joita en ollut tehnyt ennen. En esimerkiksi ole kunnolla ikinä käynyt Hulluilla! Ja hulluahan se olikin vaikka olimme sielä noin 20 minuuttia ja vielä ennen puolta päivää. Olin katalogista katsonut valmiiksi mitä halusin ostaa ja suunnistin vain niiden perässä. Pisimpään meni Akateemisessa, koska sielä oli hiljaista tuli tutkittua kirjoja..

Mukaan tosiaan tarttui joululahjoja, kyllä olen aikaisessa, lunta ei ole edes maassa!
Ja ostin vielä kaverille tuparilahjan joka näkyy myöhemmin kuvissa.

©Santeri Lehtonen


Lukiokaverini lähti kanssani sinne Hulluille mukaan ja sen jälkeen kiertelimme stadia, olihan niin upea päivä! Kauppatorin tuoksut eivät sentään houkutelleet niin kovasti, että olisi jotain tullut ostettua, mutta kuvaaminen houkutti. Kummallakin oli kamerat joissa laajakuvaputket mukana, mikä sattuma! Reittinä oli Stocka, Espa, Kauppatori, Senaatintori, Kaisaniemi, Steissi©Santeri Lehtonen


Tässä se tuparilahja. Tosi söpö minikaiutin! Mun oli aivan pakko kokeilla, että toimiiko se, en olisi muuten suostunut sitä lahjaksi antaa!
Ja kuten voi huomata Aviciin Wake me up soipi puhelimessa, se musiikki tekee mut aina jotenki nii hyvälle tuulelle, niin hyvä biisi!
Lopulta tuli hieman kiire. Ystäväni Katja oli tulossa keskustaan ja meidän oli tarkotus ottaa juna Malmille. Ehdimme junaan kaiken häslingin kautta.
Olen joskus sanonut, että Malmille en enää ikinä mene takaisin, mutta nyt siihen tuli muutos.
Ei pitäisi sanoa ei ikinä!Menimme Zaza nimiseen kampaamo/kosmetologiin. Katja oli myöhäiseksi synttärilahjaksi varannut meille ajan kulmien nyppimiseen ja värjäykseen. 12e per nuppi!

Tässä taas juttu jota en ollut koskaan tehnyt. Nimittäin en ole ennen ollut kulmien nyppijällä & värjättävänä. Kyllä, järkyttykää rauhassa, kuten kosmetologikin teki tämän kuullessaan. Olenhan ite nyppinyt, mutten ikinä ole saanut kulmiin minkäänlaista järkevää muotoa.
Nyt saatiin muoto, ja väri, jota mulla itsestään ei ole ollenkaan. Ylemmissä päivän kuvissa voi nähdä kuinka vaaleat kulmakarvani ovat itsessään ilman edes meikkiä.
Sain myös tietää että kulmakarvani menevät ylhäältä alaspän, nytpähän tiedän miten muodon saan pidettyä.
Voi hitsi miten hemmottelu päivä oli.

Lähdimme Katjan kanssa vielä syömään Kluuvin Memphisiin. Viiniä, hyvää seuraa ja mahtavaa ruokaa.
Halloumichicke oli suussa sulavaaa! Jätin aterian loppuun vielä palan siihä, jotta viimeiseksi mauksi suuhun jäisi se aterian paras osa, naaammm!
Love you Katja!! Aivan ihana lahja!


Illalla kävimme Pasilassa näkemässä kavereita ja lopulta oli aika suunnistaa sinne tupareihin. Jotka oli Lahessa!
Veimme tuparilahjaksi sen kaiuttimen, Hullulta ostettuja pusuja ja skumppapullon.
Kämppä oli upea. 50 neliöö opiskelija tytölle ja niin hänen näköinen. Eteisen mustavalkovalokuvat toimat muistot mieleen ja oli hienoa että moni meistä pääsi paikalle. Kaikki tuli siis stadista Lahteen.
Ja siellä me lähdettiin vielä näkemään lahen yöelämää. Baari jossa olimme oli niin tunnelmallinen, rento ja kiva verrattuna moniin baareihin että toivoisin tuollaisen löytyvän myös stadista!Oli ollut aivan loistava päivä. Uusia juttuja, hemmottelua, nautiskelua, ryypiskelyä ja öinen tähtitaivas.
-näitä päiviä lisää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit: