sunnuntai 6. lokakuuta 2013

Syksy outfit 5.10.13



Eilisen asu sonnustautui syksyyn. Niinkuin monena muunakin päivänä pukeutuminen. Lähetystorilta löydetty valkoinen nahkalaukku on nyt lemppari, kuten myös mahongin värinen iso lämmin kaulahuivi (ginatricot). Poikaystävää pääsen kiittämään kuvista, alkaa tuo itselaukaisia jo ottamaan päähän. Hauskaa oli muutenkin leikkiä koko päivä laajakuvaputken kanssa, sain sen viimein kaverilta takaisin, jolla se oli ollut lainassa.


Uudet kengät on päässyt kovin käyttöön. En halua luopua noista koskaan, tai tuntuu siltä. Ei ole jalat palellut vielä kertaakaan, joten toivottavasti näitä pääsee käyttämään pitkään talvellakin. 


Tässä näkyy uusi "nahka"rotsini. Ostin kaverilta tässä muutaman viikon sisällä. Hän oli tilannut netistä, mutta hihat osoittautuivat liian kapeiksi, joten kysyi haluisinko ostaa tämän.
30e ja se oli mulle.
Huomasin myös saman, että hihat olivat kapeat, onneksi tekonahkakangas oli venyvää. Ainut huono puoli on että tuon alle ei paljon lämmintä mahdu ja tuota takkia ei yksinään voi pitää näin kylmällä, mutta kunnon käyttöä se pääsee nyt odottamaan kevääksi. 



Eikö ookkin ihanaa kun on värikästä? 

1 kommentti:

Kommentit: