maanantai 18. marraskuuta 2013

181113 video


Tänään kuvittelin vain lähtevän lääkäriin, mutta kaapissa kuumotteli isän kamera ja haaaa mullahan on vapaata. Oma Canon on sen verran vanhempaa mallia, ettei näin hienoa toimintoa kuin videokuvaus ole siihen laitettu. Oma laajakuva putki kuitenkin mukaan, niin pääsin tuolla leikkimään.


Kävin lääkärissä. Soittaa kaiketi huomenna tuloksista, sain kuulla kuitenkin, että tulehdusarvot oli hieman koholla. Sen jälkeen kiertelin ympäri stadia ja leikin turistia. Hyppäsin myös erääseen turisti sporaan, joka kuljetti miut morjestaa mammaa satamaan. Loppupäivä tässä on tullut istuskeltua koneella, katottu/kuunneltu Serranon perhettä, syöty perunamuussia ja leikattu videota (jossa ei mennyt vähän aikaa).
Oli kieltämättä kiinnostavaa kuvata järkkärillä. Aivan eri kuin videokameralla. Tosin jos tällä haluis hyvää matskua tehdä niin pitäis olla zoomi messis nii sais äänen. Toi kamera nimittäin nauhottaa kameran liikkeen äänetkin, mikä ei ole kaunista kuultavaa! Anyway hauskaa oli, ja se oli pääasia.
Tietenkään mulla ei oo vastaavia kuvan muokkauksii omal koneella ku viime vuonna oli koulussa, ai hitsi ois ollu ihana hienosäätää sillä kaikki kohinat yms. Aina ei voi voittaa.
Ei tää ihan täysin eka video täällä blogissa ole. Aiempi löytyypi viime syksyltä tästä linkistä.
Onneksi joku lukija oli tiedustellut että tuleeko multa joskus videota, niin kiinnostus heräsi tehä tätä.
No katsoo jääkö viimeiseksi, vaiko hurahdanko minäkin vloggaajien ihmeelliseen maailmaan.. ? : )-Anna


1 kommentti:

Kommentit: