keskiviikko 13. marraskuuta 2013

Kanelikorput/pullat121113

Mul tulee tosta paidasta mieleen uusivuosi. Se on tädin vanha ja yritän aina uusilla tavoin yhdistää sitä. Hame on kesällä ostettu ja ihan k-citymarketista löytyi :) mulle on aika sama mistä vaate on, kuhan siite itse tykkään. 

Monta rautaa tulessa, kuulu sanonta. Eilen oli hieman sellainen päivä. Aamusta tuntui, etten saa koulujutta yhtään eteenpäin enkä muutakaan aikaiseksi kuin katsoa sarjoja. Nyt on sitten uusimma Carries Diaries season 2 ilmestyneet jaksot katsottu ja oottelen, että jenkeissä ilmestyis seuraava. Huomenna ei aamusta katsella sarjoja, huomenna tehdään töitä.
Anyway eiliseen, koska tältä päivältä ei ole kuvamateriaalia, tänään jännintä oli käydä seurakunnalla nuortenmessussa, hyvin esiintyivät ja saarnanpitäjä oli aivan mahtava! Olin avustaa kolehdissa, ja pääs näkee tuttui.

Eiliseen...


Sain neulottua yhden sukan valmiiksi kummipojalleni, mutta se on aivan liian iso, onneksi hänellä on isoveli, jolla on myös kohta synttärit, joten eiköhän ne jonkun jalkoihin pääse :)
Mulla on nyt joku himo askarteluun ja neulomiseen. Tuntuu siltä, kun yhden työn saa tehtyä on äkkiä alotettava toinen. Mutta mikäs siinä, noita on nii helppo tehä bussissa kun on matkalla paikasta toiseen tai just esim. telkkua katsoessa.
Hyvin pääsin kattelee sarjaa kun pullat pääsi uuniin ja ruoka oli valmiina =) 

Päiväruoan ja pullanleipominen sattui osumaan hieman päällekkäin. Mutta, onnistuin kummassakin.. toisessa en ehkä niin hyvin mitä olin toivonut. Ne pullat.. huhhuh, en ollu ennen leiponu pullii gluteenittomista jauhoista, siihen tarttee varmaan monen vuoden opettelun, että taikina nousisi tarpeeksi ja, että niistä leivonnaisista ei tulis kovin kovia ja kuivia. (kuten mulle kävi)
Onneksi maku oli sentään kanelipullan, vaikka koostumus hiveli korppumaisuutta.
Leipuuri hiiva mä ooon...


Säikähdin kun katsoin ekan kerran uuniin. Apuaa mitä noille pullille tapahtuu, ne on kuin pieniä sinttejä ja taikina ihan kovaa ja halkeilee... jes!

 Illalla lähdin kaverini Katjan luokse, sillä hän halusi maistaa leipomisiani. No kuulemma oli hyvää. 
Ilta venähti hieman pitkäksi, kun lähdimme hänen poikaystävänsä luo katsomaan leffaa. Onneksi jaksoin ajaa vielä kotiin. Semmoista eilen. 

Tänään kattelin A/W13 catwalk videoita, ja pyörittelin värejä mielessäni.
Jos kiinnostaa niin täältä linkistä pääsee kurkistamaan Lontoon muotiviikkoja, vaikkapa jos et ole vielä huomioinut niin ensi kevään mallistot voi käydä katsastaa! http://www.londonfashionweek.co.uk/
-Anna 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit: