tiistai 28. tammikuuta 2014

Järki vs tunteet

Tänään on vapaata ja pääsin ajoissa liikkeelle. Auto oli kiltisti jätetty käytettäväkseni ja lähdin kaverini Katjan kanssa asuntonäyttöön. Näyttö oli Pitäjänmäessä ja asunto iso avara ihana ja keittiö niin hieno, että se vaatisi ihmistä joka nauttisi ruoanlaitosta joka päivä. Vaatehuoneeseen mahtusi jopa alivuokralainen!
Noh, liian tyyris meille. Olimme aluksi niin innoissamme kun asunto oli jo varattu juuri meille ja tänään näimme sen ekaa kertaa ja miellytti. Mutta kummankin rahatilanne vaatisi ainkin 100-200e halvemman vuokran. Saadaan ainakin hieman etsintä aikaa lisää ja kummatkin pystytään vielä hoitamaan muita menoja/kuluja pois alta.
On meillä vielä aikaa.
Välillä pitäisi ottaa riskejä, mutta tämän riskin aika ei ole vielä. Ainakaan tässä kohteessa.

Kävimme näytön jälkeen Munkkiniemen ihanimmassa lemppari kahvilassa Max's café. Luulin ottavani kaakaota, mutta lukimuistihäröni teki tepposet, kyllä tämä cappuccinokin menee :)
Muuta tänään tiedossa? Luultavasti. Olen ehkä menossa Katjan mukaan hänen ajotunnille. Jep kyllä, 20 vuotiaana ei ole ollenkaan liian myöhäistä käydä autokoulua, mun mielestä ajotaito ja kortti on aina plussaa! That's what I think!

- ANNA

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit: