lauantai 18. tammikuuta 2014

Kuvaussessio 150114
 
 
Eräänä päivänä päätimme Essin kanssa, että tästä tulee remonttivuosi. Mitä se sitten tarkkaan ottaen tarkoittaa... se voi tarkoittaa vaikka mitä. Tarkoitus on olla spontaani ja ennakkoluuloton uusia juttuja kohtaan. Itse haluan kerätä kulttuurielämyksiä kalenterin ja päiväkirjan väliin ja lähteä vain tekemään asioita, jottei voi sanoa vuoden päästä ettei olisi tehnyt koko vuonna mitään. Kokea ja tehdä uusia asioita ja vanhoja juttuja joista itse tykkää.
 
 
  
Osa remonttivuodesta toi meidät tuona päivänä Kluuvin yläkertaan kameran kanssa. Pidämme kummatkin blogia (essi: http://www.essiestyle.blogspot.fi/) ja päätimme lyödä päämme yhteen. Toivottavasti idea jatkuu pitkään. Nimittäin olenkin jo valitellut ettei minulla useimmiten ole kuvaajaa, joten blogissa usein ei vilahda kuvia musta jotka olisi jonkun muun kuin omaottamia, sama vika Essilläkin, joten ajattelimme alkaa auttamaan toisiamme.
Haluisin muutenkin blogiini uutta ulkonäköä ja sisältöä, mutta valitettavasti en istu joka ilta kotona koneen ääressä (voisiko johtua siitä että se kone on myös ihan sysihuono) ja panostaa blogiin. Haluaisin kyllä, mutta oma energia ei riitä kaikkien niiden ihmisten lisäksi joita näen vapaa-ajalla, myös kirjotteluun. Voisin opetella tasapainottamaan energiat jotta saisin lukijoille (joita toivottavasti vielä on jäljellä) jotain lukemisen aihetta.
 

 

 
Tiesittekö muuten, että Kluuvin yläkerta on k-18? Tilassa on kahvila/baari ja paljon istuma tilaa. Ihmiset tulevat pitämään "palavereita" ja seurustelemaan sinne. Hieman huvitti kuvaussessiomme (joka ei näyttänyt häiritsevän ketään) jälkeen vartian tulo kysymään henkkareitamme. Siinä tuli nauru pikkaisen pintaan. Olimme kuitenkin olleet siellä 1,5h ja juuri lähdössä talvivaatteet päällä, kummankin tätitakki selvästi kuvastaa nykynuoren muotia niin kovasti, että ei voinut olla epäilemättä ikäämme! : )
 
 

 
Voi kuinka jaksaisinkin kantaa kameraa mukana useemminkin, mutta se on niin painava ja laukku on usein täynnä paljon muutakin roipetta. Olen kuitenkin iloinen tähän kuvuassessioon, onnistuin ottamaan mielestäni Essistä hyvät kuvat. Ah hänen kello on ihana ja kengät! Eiköhän hänen blogistaan saa jossain vaiheessa tietää mistä ne on ostettu. Omat kenkulit löytyi muutama vuosi sitten Ruotsissa käydessäni ihan vain Dinskosta, oli muuten hyvässä joulun jälkeisessä alessa! Housut ginatricot.
 
Heh ja muista vaatteista en juuri tällä hetkellä osaa sanoa mitään. Liivi on äidin, neule on jonkun vanha.

 
 
Rankan kuvaussession jälkeen oli vielä päästävä punaviinille!
 
Anna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit: