keskiviikko 26. helmikuuta 2014

2XFAV


Jokaisella on ne omat luottomerkit niin vaatteissa, kengissä, koruissa, hygieniatuotteissa kuin meikeissäkin. Laivamatkamme sattuessa olevan melkoinen ryyppyreissu ei itseltäni onnistunut (eikä monelta muultakaan) käydä maissa seuraavana päivänä. Olisin mielelläni käynyt kauppoja läpi, mutta onneksi laivan omavalikoima tyydytti ostohimon. 

Yleensä ostan laivalta luotto hajuveteni, mutta viime marraskuun Ruotsin risteilyn jäljiltä sitä on vielä paljon tallella. Päädyin etsimään tiettyä huulipunaa ja ripsiväriä.
Vuosia sitten minulla oli äidiltä saatu hyvin kirkkaan punainen huulipuna merkkiä Yves Saint-Laurent. Kävin sen loputtua etsimässä vastaavaa Stockalta, mutta malli oli lähtenyt kokonaan pois markkinoilta. Nyt löysin tuon saman kauan etsimäni lempi huulipunan laivalta, samassa värissä mutta purkki hieman erimallinen. Oi tätä onnen määrää. Omistan nyt mielestäni kauneimman punaisen huulipunan, uudestaan!

Toinen hyväksi kokemani meikkituote on Lancômen Hypnôse ripsiväri. Sain eräältä konsulentilta testerin uudesta mallista nimeltä Doll Eyes, ja rakastuin sen harjaan. Alkuperäinen Hypnôse on ollut lempparini, ja tätä kokeiltuani päätin repäistä ja ostaa oman Doll Eyes ripsivärin. Nyt säihkyy silmäni entisestään.. haha.

-Anna
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit: