torstai 6. helmikuuta 2014

Kaakao ja chai latteNäin Katjan kävelyreissuni päätteeksi ja päätimme kummatkin kiristää kukkaroamme ja mennä juomaan kuumat juotavat Cafe Torpanrantaan. Nammiiii kaakao kermavaahdolla ja minulla chai latte. Oli ihana rupatella pitkästä aikaa ja sain samalla käytyä aikaisempaa oloani läpi joka oli ollut ennen kuvaamaan lähtemistä. Onneksi ystävät ovat olemassa. He osaavatta samalla antaa neuvonsa, kuunnella, piristää, antaa lisää näkökulmia asioihin ja ovat tukena. 

Voih olin jo sanomassa että näitä kahvilarupatteluja uudelleenkin. Mutta ehkä vain seuraavaksi juotaisiin vain teet toistemme luona, minulla ei ainakaan pitäisi nyt olla yhtään ylimääräistä tuhlattavaksi parin viikon ajaksi. Jaikks ja kaverin synttärit lähestyy viikonloppuna... Olen taas mennyt yli budjetissani. Ei kannata ostella mitään kivaa vain parantaakseen oloa, lopulta sen huomaa tililtä ja ei kyllä ole sillähetkellä paras olo!


-Anna

ps. pahoittelut kuvien laadusta. ne meni pilalle kun muutin kuvien kokoa. : ( ei selvästi kaksi eri kuvanmuokkausohjelmaa tuu kovin yks yhteen ja tykkää toisistaan. Muuten tulee tälläista materiaalia. Pitää pysytellä yhdessä ohjelmassa kerrallaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit: