tiistai 25. helmikuuta 2014

Laivailua

 
 Pieni kooste viikonlopun laivamatkalta näin puhelimen materiaalin pohjalta. En tosiaan ole edes vielä laukkua saanut purettua, joten kameran kuvatkin ovat vielä laittamatta koneelle.
Lähdimme perjantaina Silja Europalle työporukalla. Koko alkuperänen porukka ei täysin päässyt mukaan, mutta lopulta meillä oli koossa aivan mukava poppoo. Laivan lähtöä ennen ei fiilis ollut kovin korkealla. Jännitin viimeyön aamuvuoroani ja tulevaa matkaa joten en saanut nukutuksi, kaiken lisäksi hävisimme ruotsille joten olo ei ollut parhaimmillaan. Mutta laiva lähti ja me sen mukana. En aiemmin ole lähtenyt Europalla Tallinnaan ja laiva oli minulle melko tuntematon näin matkustajan näkökulmasta. Aiemmin olen käynnyt kierroksilla ja tiedän vain laivan paikoista. Buffet oli minulle positiivinen yllätys viime vuoden ruotsin risteilyyn verrattuna. Unohduin syömään alkupaloja niin pitkäksi aikaa ettei lämpimistä kiinnostanut kuin lämminsavulohi.
Matkaan sisältyi laittautumista ja aloittelua koko porukalla delux hytissä. Sieltä suuntasimme kuuntelemaan illan artistia, laivalla esiintyi Sanni. Itse henkilökohtaisesti tykkäsin paljon enemmän cover bändistä joka esiintyi hänen jälkeen ja tanssitti meitä nostalgisilla biiseillä aamu neljään, jonka jälkeen siirryimme diskon puolelle.
Yöruoan ja hölmöjen juttuhetkien jälkeen viimein pääsin nukkumaan omaan hyttiini aamu puoli kuudelta. Tytöt olivat vielä jättäneet minulle alapedin vapaaksi.
Seuraavana päivänä monella meistä oli töitä suoraan risteilyn jälkeen. Puin duunijakun päälle ja marssin vuoroon. Olo oli melko hyvä, hieman heikotti, mutta työt sujuivat hyvin.
Aivan mahtava porukka oli ja sain itsekin muuta ajateltavaa. Toivon, että saamme aikaan muitakin risteilyjä ja yhteisiä tapahtumia, sillä tässä porukassa on mielestäni tosi hyvä olla.
Kiitänkin kaikkia onnistuneesta matkasta!

-Anna
 
Omasta puolesta voin suositella muillekin lähteä tällä Tallinnan yönyli risteilylle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit: