torstai 6. helmikuuta 2014

Piparmintun värisiä aamujaEilinen aamu alkoi niin lupaavasti. Ah miten olikaan ollut ikävä nukkua pitkään ja heräillä kaikessa rauhassa. Moni varmasti osaa samaan samaistua 7 päivän työvuoroputken jälkeen. Poistin aamutakin yltäni vasta ilta kuudelta, mutta eihän se väärin ole miten omassa kodissaan on pukeutunut. Välillä on niin ihanaa olla näyttäytymättä kenellekkään ja käpertyä omaan koloon olemaan omissa oloissaan. Miten on mahdollista, että entinen kahvinjuoja voi hurahtaa teen juonnista näin paljon? Ennen kiskoin itseni hereille kahvin voimalla, mutta teen suhteen se on aivan eri juttu. Sitä voin juoda melkein koskavaan, ja saan itseni hereille ihan omin voimin. Kaapista löytyy tälläkin hetkellä yhdeksää eri teetä, pussillisia ja irtoteetä. Seuraavaksi valloitukseksi olen ajatellut Helsingin teehuoneita. Ajattelin ottaa selvää niistä etukäteen, en ole käynyt yhdessäkään ja halu tietää paikoista on kasvanut teen juonnin myötä kokoajan. Olisi mukava kuulla kokemuksiakin teehuoneista.
Kuten mainitsinkin aamun menneen hyvin. Katselin nauhoitukselta Elizabethtownia, jota en jostain syystä aiemmin ollut nähnyt. Piirtelin samalla koulutehtävään muutamaa asua. Nämä muutama asu osottautuikin mukavan aamun jälkeen kaameaksi ongelmaksi. Huoh, olen sen verran huono englannissa, joten photoshop teetti mulle kepposet. Olen käyttänyt photoshopia aiemmin vain valokuvien muokkaamiseen (tarkennut, valoitus, kontrasti...). Enhän ollut aiemmen koko laitteella leikannut/liimannut jne. Joten näiden asujen vaatteiden kuosi olikin jo mulle hankalampi asia. Lopulta ilta kahdeksan yhdeksän aikoihin ymmärsin kuinka saan sen onnistumaan edes jotenkuten (ei varmasti oikea tapa) niin purskahdin melkeen itkuun helpotuksesta. 
Huhhuh noh, nyt jännitän mitä tästä päivästä tulee. Teetä juoden ja mustavalkoelokuvaa katsoen se on alkanut, hyvin mukavasti kuten eilenkin, mutta kaaos ja ongelmat ovat vielä lähestymässä.

-Anna : )

3 kommenttia:

 1. Kivoi kuvii:) kehittyny paljon viimepostauksissa!

  VastaaPoista
 2. kiitti =)
  en oikeestaan välitä aina millasii kuvii tänne pistän
  ku kirjottelen enemmä itteni vuoks
  sattu vaa kamera kätee ku kotosalla ja vaihoin putken toisee pitkäst aikaa :D
  kiva jos tykkäsit

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eron huomaa:) ja tietty mielummin vaik kännykkäkuvii ku ei mitää, muisto kuitenki tärkein;)

   Poista

Kommentit: