maanantai 17. helmikuuta 2014

Ystävyys on hienointa!


Kävin ystävänpäivä aamusta moikkaamassa hyvää ystävääni Katjaa ennen töitä. Ja olimme hänen ihanan koiran kanssa ulkona, joka nimeltään Ronja. Ronja törmäsi myös parhaaseen kaveriinsa ja siinä sitten juostiin kilpaa ja leikittiin. Kummatkin saivat herkkuja. Kaikki näkivät ystäviään!

Olen iloinen, että Suomessa ystävänpäivä ei ole yhtä kaupallinen kuin jenkeissä eikä ystävänpäivä ole yhtälailla tietynlainen tabu kuin siellä. Nimittäin jos olisi, niin oma ystävänpäivä olisi ollut melko hanurista ilman omaa Valentinea.
Omaksi onnekseni töissä oli rankkaa ja hulinaa, meillä oli toinen abiristeily, mutta sen vuoksi myös paljon työntekijöitä paikalla. Oli ilo nähdä työkavereita ja kaikki olivat niin ihania. Yhdelle oli poikaystävä osannut tilata ruusut suoraan työpaikalle ja huom poikaystävälle ei erityisesti oltu kerrottu hänen olleen tuolloin vuorossa ja tämän poikaystävä asuu toisessa maassa. Ihana!
Päivä vain jatkui paranemistaan. Näin illalla kahta parasta tyttökaveriani ja katselimme matsia, juoden siideriä ja lakaten kynsiä. Lähdimme myös lopulta istumaan iltaa lähellä olevaan baariin joka oli kolmeen asti auki, siellä sitten pelaillen pelejä ja juoden viiniä. 

Toivottavasti kaikilla oli onnistunut ja hyvä ystävänpäivä. Itse olin hyvin tyytyväinen omaani. Oli ihana olla itselle tärkeiden ystävien kanssa. Love you! -Anna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit: