sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

Hyvää Laskiaista!


Well hello you all!
Sellainen olo, että kirjoittaminen on taas jäänyt. Mutta aikaa ei oikein ole ollutkaan. Hyvää Laskiaista kaikille! Itselläni se on mennyt töiden merkeissä ja nyt pääsin syömään ensimmäisen laskiaispullan. Hernekeitto valitettavasti jää huomiseksi duuniruoaksi ja pulkkamäkeen ei ilman lunta oikein viitsi mennä.
Tällähetkellä olen jotenkin niin lopen uupunut töiden tekoon. Samoihin päivä rutiineihin ja mikään ei tunnu edistyvän. Olen huolissani myös koulutöistäni, jotka uhkaavat vakavasti mennä penkin alle. Jostain vain on sitä voimaa löydettävä. En edes kahden vapaapäivän aikana saanut mitään aikaiseksi, vain nukkumista.
Olen kuitenkin iloinen, että pikkuhiljaa kevät hymyilee meille, piristää kummasti. Jos vain ehtisin nauttia siitä jossain vaiheessa, toivotaan parasta!
Jotain odotettavaa sentään edessä. Ensiviikonloppuna suuntaan kohti Hartwallia, oi ihanaa, ette arvaakkaan kenen keikalle olenkaan menossa. Nyt etsin sen pikkutytön ilon ja huolettomuuden takaisin esille! Bäkkäreiden keikka! Huhhuh. En ole ikinä fanittanut kunnolla mitään, mutta mielummin kiljun näiden jätkien perään kuin nykynuorten idoleiden... Tulevalla viikolla aion siis etsiä vanhat Backstreet boysien levyt esille ja nostattaa nostalgisen fiiliksen jo valmiiksi!

Hyvää maaliskuuta kaikille ja tätä Laskiaissunnuntaita! : ) -Anna


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit: