keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

"Episkey!"... vai mikähän loitsu auttaisi?!
scarf/mothers old.., jacket/Line Collection, sweater/Lindex , jeans/Diesel , shoes/Dinsko , bag/MicMac

Tervist! Ja ei tarvii säikähtää! Aivan varmasti tällä hetkellä ruttiksessa on aurinkoisempaa! Kuvat ovat nimittäin parin viikon takaa ja itse olen nyt sairaslomalla, pääsen nauttimaan säästä vain lääkärikäynneillä ja ikkunasta ulos kurkkien, ihanaa btw jäädä vain kuuntelemaan lintujen ääntä, muuta musiikkia en nyt korville tarvitsekkaan!
Hoioi, eli terveisiä sairastuvasta. Perjantaista lähtien joka ilta/yö noussut kuume ja yskä hakkuttaa hulluna vieläkin. Huomenna vielä lääkäriin niin eiköhän selviäis lopulta mikä tauti tämä on. Tuossa pari päivää sitten kun telkusta näytettiin Harry Potter ja viisasten kivi, eli ykkös osa sain itseni innostumaan ja etsimään loputkin, kakkos ja kolmososat olit vielä vhs muodossa, onneksi nauhuri löytyi ja hieman kun piuhoja räpläsi niin sain äänetkin kuulumaan. Joka saikulla jokin oma juttu. Viimeksi taisi olla Carries Diaries toinen tuottari.. Tämä saikku on Harry Potter painotteinen. Meinasi paniikki iskeä kun en 5 leffaa löytänyt koko talosta, eihän mun maratooni voi katketa! Käänsin kaikki maholliset piilot ympäri. Yritin jopa ladata elokuvaa, olen sen verran käsi tuollaisen suhteen ettei onnistunut. Onneksi nyt kun olen kipeänä iskäkin on ihana ja lupasi käydä leffan mulle ostamassa, en saanut omia rahoja tuhlata!
Aloin hieman kyllä nyt huolestua  'kohta pitäisi valmis olla' mallistoni suhteen, että enhän vain saa nyt liikaa velho vaikutteita siihen... se jääkin sitten nähtäväksi.

Ja jes tässä kirjoitellessa kuvia laittaessa, leffa saapui, vises! : )
Anna 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit: