keskiviikko 21. toukokuuta 2014

Ennakkoon
Kuten näkyy kävin tuossa eilen Helsingin pääpostissa, en ostoksilla, noutamassa taikka lähettämässä mitään vaan ennakkoäänestämässä. Syy miksi vaivauduin näin kauas äänestämään, oli että tuttavaperheen luokse oli jäänyt aurinkolasini, ja sain ne samalla takaisin. Hoitui siis muutama kärpänen samalla iskulla. En varmaan muuten olisi edes ehtinyt äänestämään. Istuskelin yksinäni puistossa äänestyksen jälkeen ja odottelin ystävääni Neaa ja hänen koiraansa Rillaa, jotka tulivat Seurasaaresta lenkiltä pitämään minulle seuraa ja nauttimaan auringosta. 

Tuossa näkyykin kyseiset aurinkolasit jotka olivat hetken kedoksissa. Samoin kaipailen kertakäyttökameraani kotia kohti, jotta pääsisin sen kehittämään ja seuraavan ostoon.
Uusi objektiivi oli koko päivän käytössä. Neankin innostui siitä ja sain itsestäni muutaman kuvan hänen kauniisti poseeraavansa koiran kanssa. Bikinitkin olin laittanut alle jos vaikka olisi kunnolla ehtinyt ottaa aurinkoa, mutta taivas meni pilveen ja rupesi satamaan. Päätimme lähteä kotia kohti ja laittautua illaksi, koska suunnitelmissa oli ensin terassille meno, mutta päätimme että ravintola olisi parempi, masu kurni.

Aijoo, paita vila, biksut cubus ja hame oli mikkelin citymarket tai prisma, aurinkolasit tiger, kello glitter, korot dinsko alesta vuos sit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit: