sunnuntai 4. toukokuuta 2014

Melkeen maximekko

Kotikonstein kunnostettu koru, 50%ale ginatricot. 

Voi noita päiviä kun yksin eksyt kaupungille. Tarkoitukseni oli vain mennä aamuvuorosta suoraan kotiin hoitamaan asioita ja mitä kävikään. Mieleeni juolahti, että tarvitsen jotain uutta illaksi koska ystävällä oli 21vuotis synttärijuhlat. Ajattelin antaa itselleni mahdollisuuden käydä katsomassa onko hyllyillä edes mitään mielenkiintoista. Ja olihan siellä!
Minut on pyydetty viralliseksi valokuvaajaksi ystäväni ylppärijuhliin ja olen hermoillut enemmänkin mitä laitan päälle kuin millaisia kuvia saan otettua. Nyt löytyi niin hyvä asu, että pääsin lyömään kaksi kärpästä yhdellä iskulla. Luulin sitä ensin maximekoksi ja suureksi iloksi havahduin sen olevan jumpsuit. Mietin sovituskopissa tovin miten eritavalla voin sen yhdistää ja kuinka nappi löytö sinne ylppäreihinkin, nimittäin hameessa taikka mekossa en haluisi kykkiä kuvaamassa. Loistavaa! Ainut ongelma oli, että yläkroppani ei ole yhtä pitkä kuin mekon malli, piti kiristää olkaimia melko paljon, pienempi koko taas olisi lahkeista ollut liian lyhyt pitkille jaloilleni... aika normaaleja ongelmia mulle. Kuulin vielä tämän olevan viimeinen s -koko ja rutistin mekkoa käsissäni hyvin pitkässä kassajonossa ettei se varmasti lähde kävelemään. Jep.. nyt on sitten säästöistä tuhlattu paljon, mutta aivan hyvästä syystä!
Jumpsuit sai paljon kehuja. Huomasin kuitenkin kehujien olevan naispuolisia, ehkei ne miehet vieläkään ymmärrä tarpeeksi naisten pukeutumisesta.. Ilta meni mukavasti ystävien, hienojen asujen, hyvän ruoan merkeissä ja jatkui keskustaan.
: )
Anna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit: