perjantai 30. toukokuuta 2014

Parka & Levikset
Helteiden siirtyessä taivas päätti luovuttaa muutaman kyyneleen. Säät viilenivät huomattavasti ja aamu kuudeksi töihin oli hyvin kalskea sää lähteä. Onneksi ei vielä syksy saapunut, mutta tunsin oloni syksyiseksi vetäessäni nuo kledjut ylleni.
Olen tyytyväinen tuohon parkaan, todella hyvä ostos! Takkihan on siis talvitakkini jossa menin koko viime talven, mutta päätin ottaa leopardi karvavuoren pois ja takista tuli kevät/syksy takki. Eli aivan huippu rotsi, koska niin monikäyttöinen! Mikäs muu pelastaisin tälläisiltä sade ilmoilta ja kaiken lisäksi takissa on vielä hyvin iso huppu!Kengät Vagabond


Nämä on ne housut jotka ovat monesti määrittäneet minulle sen, että missä sitä tällähetkellä kropan kanssa mennään. Kyseiset levikset ovat tätini vanhat ja tätini on aina ollut hyvin pieni, housutkin siis ovat oikeastaan minulle yhden vaate koon liian pienet. Haha niin pitkään kun ylinnappi menee kiinni ei ole mitään hätää! Viimeksi käytin noita 20v synttäreilläni kun kyseessä oli 80-luvun teema. Pariin kertaan kaverit ovat yrittäneet suostutella minua tekemään noista sortsit, mutta aina olen päätynyt siihen etten raaski. Mielummin ostan kirpparilta jotkut ja tuunaan ne.

Toivotaan, että se aurinko paistaisi meille taas!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit: