perjantai 9. toukokuuta 2014

Something is readySe on ohi! Menin kolmenmaissa yöllä nukkumaan ja viimeistelin koululla tänään loput mallistosta. Eli tänään oli koulussa oman malliston presentaatio päivä. Nyt kuvia itse presentaatiosta ei ole ja mallistosta voin muutaman vilauttaa täälläkin. Huhhuh mikä helpotuksen tunne. Olin melko pitkään paniikissa mitä siitä tulee, saanko edes valmiiksi. Sain melko hyväänkin vaiheeseen sillä ajalla mitä mulla oli käytettävissä.
Pari fiiliskuvaa tältä päivältä muutama minuutti ennen rankkasateen alkua. Käppäiltiin Essin kanssa vähän sielä täällä ja purkamassa ajatuksia, käytiin jopa morjestaa R/H:n liikkeessä.
Huomenna sitten on lisää esittämistä. Mallistosta piti luoda yksi vaate, minähän en ajatellut helpolla päästä ja päätin luoda villakangastakin. Juuri äsken ompelin pari pikkujuttua siitä loppuun ja valmista. Olen siitä todella ylpeä. Onhan sitä ennenkin tullut tehtyä vaatteita, niistä vain on niin kauan aikaa, mutta tämä oli aika iso prosessi. En ollutkaan keksinyt aivan helpointa leikkausta... Siitä ehkä sitten lisää huomenna. Ei kaikkea kerralla : )

Hyvää perjantai illan jatkoa, mmm ja kyllä luit oikein; mulla on koulua lauantaina!
-Anna 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit: