tiistai 20. toukokuuta 2014

Spontaani lauantai
Lauantaina töiden jälkeen kysyin ystäväni Katjan seurakseni Hietsuun nauttimaan auringosta. Se, että olen valittanut että olen koko kuukauden aamuvuorossa, eli herään töihin klo 5 on kuitenkin positiivinen asia että pääsen noin kahden aikaan ja päivää jää hyvin paljon vielä jäljelle! Tuolloin oli ensimmäisiä kunnon päiviä kun aurinko lämmitti, mutta tuuli oli vielä kylmä. Välillä rannalla piti laittaa neule päälle kun kädet meni kananlihalle. Ihmisiä ei ollut vielä paljon ja tv toimittajat kävelivät rannalla mikki ja kamera mukanaan. Näimme mielessämme otsikoita "Ihmiset kerääntyvät rannoille" "Hellettä luvassa"...  Olimme rannalla jokusen aikaa kunnes jätkäystävämme pyysi meidät käymään ja samalla pääsimme karkuun muutamaa hieman ällöttävän puoleista ulkomaalaista miestä.
Suureksi iloksemme ystävämme oli päättänyt laittaa pöydän koreaksi. Nyt kuva unohtui ottaa mutta hän oli alkupaloiksi meille luonnut vihersimpukoita. Pääruokana lammasta punaviinikastikkeessa ja herkkusienipaistosta. Ah, harvemmin näin ihania yllätyksiä saa ja varsinkaan miespuoleiselta ystävältä.
Jälkiruoaksi tarjoiltiin teetä taikka kahvia, jonka kylkeen vanilia shishaa.


Namiinamm, toinen kerta tänä keväänä kun olen päässy shishaa polttamaan, edellisellä kerralla ei ollut yhtä hyvää makua.. ruusunlehdet ei maistu niin hyvältä kuin kuullostaa mutta vaniliaan voi luottaa!
Mikä päivä, aurinkoa, hyvää ruokaa, hyvää seuraa ja mukavaa meininkiä.

Mutta päätimme kotiin lähdön sijasta vielä hieman ajella, tai annoin siis Katjan pitkästä aikaa ajaa manuaalilla ettei taito katoa. Lähdimme Lauttasaareen päin ja katselemaan vesitornia.
Sellanen vesitorni siellä. Nyt kun Jedassakin käytiin veritornia katsomassa silloin yksi päivä niin tästä taitaa tulla mun ja Katjan uusi ajanviete. Toisin sanoen jos kesään mennes ei olla kaikkia pääkaupunki seudun vesitorneja nähty, niin ollaan hyvin toivottomia.

:)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit: