lauantai 10. toukokuuta 2014

Voiton kahvit


Uusi lounaspaikka, libanonilaista safkaa isoroballa!


Jee, kahvilassa oli gluteenitonta mustikkapiirakkaa, naaammm!santsisantsi
Huhhuh tulipas sitä taas räpsittyä paljon kuvia! Tässä onkin koko päivä tähän mennessä, kohta kattoo Euroviisuja ja juoman punkkuuuu! Ja punaviiniä tietenkin, sillä suuri uurastus on ohi! Oon niin ylpeä itsestäni ja koko luokasta, ei hitsi me ollaan hyviä! Monet ei ole ikinä osannut piirtää kovin kunnolla, monet eivät ole ikinä tehnyt vaatteita ja me tehtiin se. Eilen ja tänään olleet presentaation on ohi ja onpa helpottunut olo!
Sain takista vielä täydet pisteet : ) jee, tykkään siitä kovasti, tuli juuri sellainen kuin suunnitelmissa! Se oli pitkä prosessi saada takki valmiiksi, en ikinä ollut takkia ennen tehnyt.. ja enpä helpointa mallia valinnutkaan!
Auttelin myös monena iltana Essiä hänen mekon kanssa ja oli pakko käydä tauolla ottamassa ruttiksessa koulua vastapäätä kuvat samalla kuin osa luokasta osallistui lastensairaalan lipaskeräykseen!
Olin tullut autolla aamulla ja lähdimme hakemaan sitä koulun jälkeen parkista, yhtäkkiä teki mieli lähteä ajelemaan. Päädyimme Haukulahden rannalle kahvila Mellsteniin voiton kahveille ja siinä sitten hurahtikin melkein muutama tunti. Nyt on kiire, pitää päästä lähtemään-->

Hipheii hyvä fiilis : )
ihanaa lauantaita everyone!
Anna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit: