sunnuntai 15. kesäkuuta 2014

Hotel life

Siitä on jo kauan kun olen aiemmin yöpynyt Tallinnassa hotellissa. Ennen matkat ovat olleet perheen kanssa, joten muuta ei melkein muistu mieleen kuin kinastelut ruokapaikoista ja hotellihuoneen telkku. Kävin ystäväni Essin kanssa Tallinnassa, mikä onkin välittynyt jo aiemmista kuvista.
Päädyimme työnipuolesta valitsemaan Tallink Spa hotellin joka osui sopivasti terminaalin kanssa lähekkäin, tulimme nimittäin A terminaaliin. Hotelli osottautui kaikin puolin hyväksi. Kallista ei ollut ja laukunsäilyttäjä varmaan helpottui kun pääsi meistä eroon, nimittäin niin monesti pääsimme häntä juoksuttamaan.
Yleensä haluan jossain kaupungissa nauttia paikasta enemmän kuin hengailla hotellilla, tämä voi juontua myös vastareaktiona lapsuuden hotellimatkailuun. Kuitenkin halusimme nauttia tästä hotellista, sillä kuuluihan yhteyteen kylpylä. Itse en ole aiemmin kylpylässä käynyt. Harmi että osa siitä oli remontissa, mutta onneksemme keskellä viikkoa ei hotelli ollut kovin täynnä, saimme pulikoida rauhassa. Muutama juomakin tuli siitä kylpylän baarista ostettua.
Voin suositella tätä hotellia muillekin! Aamupala oli kattava, ja hotellin baarissa sai istua kuinka myöhään halusi, ja läheltä löytyi paikallinen huoltoasema joka pelasti jos pikkunälkä iski! 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit: