maanantai 7. heinäkuuta 2014

KorviahipovaaMulla on ollut viimeajat kunnon bloggaushiljaus, melkeempä masentaa. Kuvia on joita haluan jakaa ja asioita on joista haluan kertoa, mutta helteet ne vie mut muualle. Olen viimepäivän nukkunut joka yö noin 4h, herännyt töihin viideltä ja tänään simahdin päästyäni kotiin. Luultavasti jos jaksaisin olisin ollut ulkona hillumassa jo pitkään, kuten muina iltoina. On ollut todella kivaa nähdä vanhaa kaveriporukkaa, ollaan pelattu tosi paljon pelejä ja keksitty tekemistä ja siksi en ole tainnutkaan malttaa lähteä aikasin nukkumaan, kostautuu aina seuraavana päivänä tai viimeistään nyt. Vatsakin laittoi vastaan oli muuten tosi kipeellä tuulella, tai sitten johtuu jostain ruoka-aineesta. . . .

Tässä samalla yritän kauheessa touhussa lisäillä näitä damien kuvia facebookkiin, onhan tuosta matkasta jo viikko! Ja ikävä on takaisin. 

En ole lentänyt varmaan neljään vuoteen ja tämä oli ensimmäinen matka kavereiden kanssa (viro + ruotsi ei lasketa). Odotukset oli suuret, innostus korviahipova ja jännitys lentämisestä yllättävän pieni ennakkoluuloista huolimatta. Matka Amsterdamiin sujui hyvin, ei vain oltu kovin tyytyväisiä Finnairilla tarjottuun "salaattiin", joka vaikutti leipätarvikkeilta ilman sitä leipää.
Ja oi, olipa se Amsterdamin kenttä suuri! Suurunden itseasiassa kunnolla huomasi paluu päivänä, kun ajoimme koneella kenttää myöten varmaan muutamakymmenen minuuttia eikä se näyttänyt loppuvan mihinkään suuntaan! No suuruudesta huolimatta mehän pärjätään. Päätimme lähteä taksilla hotellille, se varmaan oli nopein. Joku mies ohjaisti meidät taksiin, joka tuli nappaamaan jalkakäytävältä. Lopulta taksimatkan suuri hinta huomioiden päädyimme toteamaan kuinka turisteja olemmekaan. Elämäni ensimmäinen pimeätaksi ja pulitettiin noin 90e. huhhuh! Aatelkaapas, vain lentokentältä keskustaan. Okei oli ruuhka-aika joten uskoimme helposti hinnan ja kuski oli mukava, kertoi kaikkia vinkkejä kaupungista. Mielestämme oli hienoa kun taksissa sai jopa tupakoida sisällä, sitä herkkua ei suomessa oikein enää ole. Mutta näin jälkeempäin voidaan todeta että tulipa kallis tupakka! Paluupäivänä maksoimme suorasta bussista kentälle 5e. 
Olen nyt viimeaikoina käynyt moneen otteeseen Helsinki-Vantaan kentällä. Kun palasin Dameista vanhemmat lähtivät Köpikseen muutaman päivän kuluttua ja sain heittää ja hakea heitä. Nyt on lentokenttäkin jo tuttu, mutta onhan toi meidän kenttä aika pettymys kun meilkein kaikki kaupat kiinni jo kymmeneltä illalla. Turistina olisin hyvin pettynyt. Oih, ja se että tuolla kentällä olen rampannu (samalla morjestanut kaveria joka töissä siellä) on tullut olo, voi kuinka pääsisi taas vaan lähtemään. Ottaisi jonkun lennon ja lähtis vain hetkeksi muualle. Mutta onneksi nyt on hyvät säät niin täälläkin nauttii olla! Ainiiiiin btw ootan jo innolla ensviikonlopun Ilosaarirockia! Kuulemiin kullat, enköhän mä yritä saada lisä aikaa tähän höpöttelyyn vielä : ) ja haluan kertoa matkasta lisää, tässä olikin vasta ekan päivän kuvat. Huomatkaa, meillä oli oma piha, ja hotelli sijaitsi parhaimmalla paikalla, hieman syrjässä hiljaisella kadulla, todella kauniilla kaudulla mutta aivan vieressä meni pääkanaali ja siitä pääsi kulkemaan moneen suuntaan! HUIPPUA! 

-Anna 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit: