tiistai 22. heinäkuuta 2014

RantakahvitOlen monena iltana käynyt pulahtamassa järveen. Mitä ihanuutta! Iltaisin on tällähetkellä vielä lämmin ja aurinko on lämmittänyt järveä koko päivän, mikä sen rentouttavampaa kuin iltauinti päivän päätteeksi. Toisaalta vaikkei tänään rankka päivä ole ollutkaan, niin rentoutuminen sopi tähänkin päivään. Ehkä se rankkuus olikin eilen, hieman tuli kiskottua väkevämpiä virvokkeita rankemmalla kädellä kuin yleensä, nukkuminen maittoi ja päänsärystä päästiin. hehheh..
Iltauinnin jälkeen on ihanaa kun tuntee, että veri on ruvennut kiertää ja on hyvin lämmin olo vaikkei ulkona olekaan yhtä lämmin kuin päivisin.
Olin keittänyt kaffet mukaan rannalle, mitä jäimme nauttimaan samalla kun jännitimme lentääkö frisbee vai pallo päin naamaa. Kuumat kahvitkaan sylissä ei olisi naurattanut. Rannalla oli melko paljon porukkaa, ihmiset olivat hyvin eloisella ja iloisalla tuulella. Ihanaa kesäisin nähdä ihmiset iloitsemassa, myöskin olemassa paljon sosiaalisempia. Monet eri porukat sekoittuivatkin ranta aktiiviteettien yhteydessä, sitä oli hauska seurata. Mekin saimme seuraa hetkeksi kun yllättävä mies rupesi kertomaan rannasta ja kyseisestä järvestä. Päätimme, että tuonne kannattaisi joku päivä mennä kalaa, kuulemma sitä on paljon ja hyvä kanta!! 
Näitä iltoja lisää! huoooom!! essillä uudet hiukset!! so cool! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit: