tiistai 5. elokuuta 2014

Juustokakkua, värikkäitä penkkejä ja lyhyitä sortseja
Tässä nämä muutama vapaata ennen koulun alkua olen ottanut hyvin löysinrantein. Ei kiire mihinkään ja sinne vain minne ajatus johtaa. Eilen se johti illasta kaisaniemeen ystävien kanssa jäälatelle ja juustokakulle. Namm!! Ulkona oli ihanan lämmin. Melko vaikeaa uskoa, että Suomessakin kesällä voi illalla ja yöllä olla lämmin. Ei monena kesänä ole tästä niin hyvin saanut nauttia! Tuntui kuin olisi ollut ulkomailla. 


Eli sortseissakin pärjäsi aamuyöllä kahteen asti! Perus hattutäti taas liikenteessä kuten näkyykin. Vaikka erilaiset hatut alkavat olla Helsingissäkin fine katukuvassa tuntuu, että silti joltain irtoaa niitä erikoisia katseita. Ei sillä ole mitään väliä loppupeleissä miten kukakin kattoo, ne katseet vain tuntuivat esimerkiksi Amsterdamissa paljon ystävällisemmiltä. Amsterdamista puheen ollen tajusin että puolet päällä olleistani vaatteista oli dameista! Toppi, hattu, bandeau ja reppu. Sortsit (10e veromoda) ovat varmaan lyhyimmät jotka omistan, tai siltä eilen tuntui, onneksi ei pakarat vilkkuneet, en kehtaisi kulkea niin! Tai sitten syynä on nuo mun pitkät jalat... tätä voisin analysoidan pitkään.

Iltaan kuului myös paljon kävelyä, tutkiskelua, inspiroitumista, terassia punavuoressa ja paikallisten karaoken kuuntelua.. ja kalliossa joimme vielä pari. 

Koska sporat eivät selvästi osaa kulkea arkisin meni siihen tosiaan yli kahteen että pääsimme mäkin kautta kotiin. 

näitä lisää. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit: