torstai 14. elokuuta 2014

Tuleeko syksy?

Aamut ovat raskaita, päivät hurahtavat ompelukoneen tikisyksessä ja illat ovat viileämpiä. Tuntuu, että syksy on tulossa vaikka päivisin onkin hyvin lämmintä. En halua masentaa ketään, mutta pikkaisen olen jo kaivannut syksyä. Pääsee pukeutumaan monipuolisemmin, neuleet, jakut, takit, huosut. Ei noilla helteillä oikein voinut pitää kuin sortseja ja toppeja. Inspisjyllää!
Syksy on mielestäni suurempi alku kuin uudenvuoden vaihdos, tämä on se muutoksen aika. Aloitin viime viikolla uuden koulun, näillä näkymin valmistun ammatti handussa kahden vuoden päästä. Opiskelen siis tekstiili- ja vaatelusalaa, yo pohjainen ja olen vaatetusompelijan opissa.
Tätä on moni kysellyt; mitä aion isona, onko tuo koulu kannattavaa yms. Mielestäni kaikki koulutus on hyväksi! Ja en todellakaan ole tietoinen mitä tulevaisuus tuo tullessaan, ehkä keksin taas joitain uutta. Mutta sen tiedän, että olen yläasteelta lähtien halunnut opiskella tätä, päätin kuitenkin mennä lukioon ja nyt minulle tuli mahdollisuus opiskella vaatetusompelijaksi, niin miksi ei! Toteutan ainakin jotain mitä olen halunnut jo pitkään tehdä.
Opinnot ovat alkaneet hyvin. Meillä on mukava luokka ja huomaan olevani aivan innoissaan heti kun pääsee tekemään jotain, neljään asti olevat päivät vain hurahtavat ohi. Olemme tehneet saumaharjoituksia ja aika perus asioista on aloitettu. Ensimmäinen virallinen tuote oli neulatyyny josta on tunneilla ranteessani paljon hyötyä!

Toivottavasti ehtisin päivitellä koulun ohella hieman useammin blogia, mutta jo näin alkuun ei niin hyvältä näytä, nytkin näpyttelen bussissa. :) see ya!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit: