sunnuntai 31. elokuuta 2014

Viime viikonlopun juhla


Löysin tämän juuri luonnoksista, kuvat ovat viime viikonlopulta. Vietimme pikkusiskoni konfirmoitumista. Herran jestas kuinka outoa. Se kuusi vuotta nuorempi ja aina pikkuinen tyttö silmissäni on jo käynyt rippikoulun ja nyt oli rippijuhlan vuoro! 
Äitimme oli ottanut viikon lomaa ennen juhlia, jotta ehtisi järjestää mahdollisimman paljon valmiiksi. Joka päivä oli tarkoitus tehdä eri ruoka valmiiksi, kakku, voileipäkakku, muuta. Ja se mitää muuhun kuului oli esimerkiksi eteisen seinien maalaaminen. woow. Muistaakseni omiin rippijuhliini taikka ylioppilasjuhliini ei tehty noin suuria valmisteluja! Upealta muuten näyttää, aivan uusi ilme eteisessä. Ennen seinien väri oli vaalean sininen, mutta näin monen vuoden jälkeen vaihtelu virkistää ja harmaa sopii muutenkin asunnon sisustukseen. Juhlissa oli sukua ja tuttavaperheitä, joita ei pitkään aikaan ollut tullut nähtyä. Ehdin melko hyvin jutella kaikkiean kanssa, vaikka suurinosa aikaani meni nuorimpiin juhlavieraisiin. Kummipoikani ja hänen isoveljensä tykkäsivät kostasti leikkiä kanssani, jopa pieni kääntyminen punaviinilasille taikka kahvikupille aiheuttu kutsumaefektin: Annaaaaa!!! Oi kuinka he olivat ihania, mutta huhhuh jäin ihmettelemään mistä sitä energiaa oikein löytyy?!

Siskoni on minulle rakas ja tärkeä. Olemme kuitenkin aina olleet kuin yö ja päivä. Kuitenkin näin iän myötä rupeamme tulla toimeen hieman paremmin. Muutamaan kertaan oli juhlapäivänäkin napit vastakkain, mutta sain otettua kuitenkin kuvat hänestä, great! Jäin myös vanhempieni kummitytön kanssa jälkeempäin kuvailemaan pihalle niinpä saatte nähdä myös millaiset juhlavaatteet minun päälleni oli löytynyt. 
Pitkä lämmin neule Bikbok, harmaa jumpsuit Vero Moda,  kaulakoru Ginatricot, hattu River Island.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit: