sunnuntai 28. syyskuuta 2014

"Arvioitu lentoaikamme on noin 20 minuuttia..."Viimein vapaa viikonloppu eli toisin sanoen vapaa sunnuntai! Kylläpäs osaan pitää itseni kiireessä.
Perjantaina oli suunnitelmissa viettää syntymäpäiviäni, harmikseni muutama ystäväni ilmoitti ettei ehdi auttamaan ennen juhlaa kuten olimme sopineet. Aamuni oli alkanut hyvin erikoisella itkukohtauksella ja nämä "perumiset" päivänmittaa eivät kohentaneet oloani. Onneksi aina on matkassa enkeleitä, eli ei hätä ollut tämän näköinen ja tunsin itseni hyvin naurettavaksi kun jälkikäteen ajattelin stressin määrää. Sain ystävän hyvin lyhyellä varoitusajalla auttamaan. Hoidimme ns. kaiken, järjestelimme paikan, pilkoimme ruoat, tappelimme spotifyn kanssa yms.Illan aiheena oli suomalaiset turistit Kanarian saarilla. Vieraat olivatkin pukeutuneet teeman mukaisesti, ranta-asuja ja hölmöjä vyölaukkuja löytyi. Teemapippalot ovat parhaita! Näissä bileissä hyvä puoli oli se ettei kenenkään luultavimmin tarvinnut ostaa asua, kaappien pohjalta löytyi aarteita!

Ohjelma alkoi hyvin myöhään kun kaikki olivat viimein saapuneet paikalle. Olimme pitäneet ohjelman melko salassa, eli kaikki eivät olleet siitä tietoisia. Tämän epätietoisuuden sai kuin luettua ihmisten kasvoilta kun aloimme järjestelemään penkkejä. Kukakin löysi omalle paikalleen ja lento kohti saaria sai alkaa Sami Hedbergin lentokapteeni sketsin johdolla. Lentoemäntänä toimi vallan mainio Katja, ystävämme joka on pitkään halunnut lentoemännäksi, nyt se oli mahdollista! Lennon lyhyyden vuoksi oli ainoastaan virvoiketarjoilu!

Itse en ollut osallisena ohjelman vetämiseen, olin kuitenkin ollut mukana suunnittelemassa, mutta yllätyinpä minäkin! Muutama ystäväni kerääntyi lentokoneen etuosaan lennon loppu vaiheilla ja pyysi minut paikalle. He olivat taiteilleet aivan ihanan kortin "21 reasons why we love you" ja osanneet löytää juuri oikean mulle sopivan lahjan! Eurokankaan lahjakortin!! Ja Indiskan isoja kahvikuppeja, joita olin toivonut yläasteelta lähtien.
Poikkeuksien ja taukojen myötä ohjelma jatkui hyvin hauskaan jumppatuokioon, jossa hulvaton vetäjämme opetti meille uusimmat ja trendikkäimmät tanssiliikkeet joita päätimme sitten illalla kokeilla baarin puolella! 

Kiitos aivan huipusta synttärijuhlasta!
Olen kuulemma taas vuotta viisaampi..... sen kun näkis xD
 ens vuotta ootellessa! 

-AnnaPanna 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit: