maanantai 27. lokakuuta 2014

5/5 Keitto ei maistu hylyssä


Vedetääs tää haaste viimein loppuun
Kiitollisuushaaste 5/5
1. Pizza oli muuten viikonloppuna tosi hyvää siin pe-la aamuyöstä. Huippu idis!
2. Olen kiitollinen rehellisistä ihmisistä. 
3. Kiitos kellot ja iltavuoro, olin niin kiitollinen pitkästä aamusta, sai nukkuu pitkään!
4. Kiitollinen, että olen päässyt kouluun jossa oikeasti tykkään olla ja tuntuu omalta jutulta.
5. Kiitollinen söpöistä pojista jotka tällähetkellä laulaa telkussa, ihanku ne yrittäis yhes parantaa minun mieltä. Oh ne rakastaa kuulemma minuu tuhansii vuosia!

Haaste piti iskee eteenpäin!
Nyt heitän tän teille. Kuka vaan ruudun toisella puolella saa ottaa tämän haasteen vastaan, onhan nimittäin aina syitä olla kiitollinen! 
Jaa viisi kiitollisuuden aihetta 5 päivänä ja haasta muut megee. Meitsii ei kyl enää tarvii! (pitäis olla peräkkäiset pvt kai mut ei millää onnistunu  )

Haastehan on siis alunperin kiertänyt facebookissa josta sen linkitin tänne. Jotenkin oli hyvin hankalaa saada aikaiseksi kiitokset jokaisena 5 päivänä putkeen, tuli moniakin välipäiviä. 

Viikonloppu tuli sopivasti väliin viivästyttämään ja sekoittamaan pakkaa. Ja sekoittamaan päätä. Mikä siinä on, mitkä juhlat missä vain tahansa niin jotain draaman aineksia leijailee jo ilmassa. Sopivassa määrin tequilaa, lisättynä monet viikset päälle ja koristeltuna railakalla porukalla yhdessä sekoittuvat melkoiseksi keitoksi...draamakeitoksi. Josta ei sovi unohtaa röyhkeyksiä ja ohimeneviä tappeluita. 
Ahh viikonloput ovat parhautta!

Toisaalta jos ikinä ei tapahtuisi mitään olisi hyvin vaikeaa mistää muodostaa mielipidettä ja saada ajatuksia jylläämään. Minun ajatukseni ovat ajautumassa karille. Tämä keitto ja muut väliruokasopat joko ovat hyvin kitkerällä mausteella maustettuja taikka toisinaan maku ei ole muuttunut miksikään ensi siemauksesta, ajavat ajatuksia niihin satamiin josta veneet eivät enää lähde samalle merelle onkimaan.

huh mitähän sitä taas pään välissä on tullu ajateltua, aika suuri hylky tuolla sisällä taitaapi asustaa kun näinkin nopeasti laukkaa. Kapteeni ei uponnut laivan mukana

Kuvat instagrammistani @anriikka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit: