keskiviikko 15. lokakuuta 2014

Nägemist ja Head reisi!

kuva: http://muumittaja.blogspot.fi/

Terppa! 
Idag jag ska åka till Tallinn.
Mun syysloma suunnitelmat kusahtivat, eli eipä tule jännittävää Mikkelin reissua pikkusiskon kanssa (harmittaa). Joten suutahdin ja minähän en jää koko lomaa Helsinkiin, ajattelin. Eli hieman vihapäissäni eilen varasin matkan Tallinnaan. Kohta pitäis saada ittensä ja laukku valmiiksi ja suunnata hakemaan ihana kaverini Katja. Eiköhän tästäkin matkasta tule tarpeeksi jännittävä, saanen mainita, Katja ei ole ikinä käynyt Tallinnassa! Kelatkaapa sitä.

Yhdeksi Mikkelin suunnitelmaksi oli muodostunut mennä katsomaan Muumit Rivieralla, joten pidän lupaukseni ja olisi tarkoitus kuitenkin se mennä siskon kanssa katsomaan, vaikka sitten täällä. Tsekkailinkin jo huomisen aikatauluja.

Tiiättekö kullat mitä vielä. Tämä hetki on se hetki kun kaikki ovat kamppailleet verokortin muutosten kanssa tai tulevat kohta kamppailemaan. Aattelin ettei mun tarvitse nostaa rajaa, mutta huomasinkin että olenkin ehtinyt tienata tänä vuonna hieman enemmän mitä ajattelin ja vuoden loppuun mennessä tulot menisi rajan yli. 
Sähelsin töissä eilen illalla sen nettiverokortin kanssa, herran jestas se on hankala! Ensin en meinannut ymmärtää mitä kohtia piti täyttää. Sitten sain perusprosentiksi 2%, mitä en meinannut ymmärtää sitten en milläääään. Onneksi asiakaspalvelu on vielä olemassa, tein juuri äsken tässä aamuteen parissa pienen (10min ja kalliin) puhelun verokortista ja sain selville, että tuo 2% pitäisi paikkaansa... well en edelleen ymmärrä, mutta luottoa multa löytyy tuohon ystävälliseen ihmiseen puhelimen päässä joka varmasti osaa työnsä, en jaksa alkaa stressaa enempää. Näillä mennään. 

Oihh voiih, nyt jännittää millanen matka tulee
Head reisi minulle ja Katjalla! 
-Anna :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit: