torstai 6. marraskuuta 2014

I was a cat woman

Ohhoh kuinka aika rientää, nyt elämmekin jo 6. marraskuuta! Tänään en ole voinut hyvin, tai yöllä joten en päässyt kouluun asti. En kuitenkaan viitsi yksityiskohtaisesti kertoa mikä mulla on ollut, huomenna olisi kuitenkin tarkoitus päästä kouluun. Ja muuallekin!

Kaikki alkoi jo elokuussa. Olin saanut lahjakortteja jaettavaksi kavereiden käyttöön, joten varasimme matkan ja huomenna lähtee laiva kohti Tukholmaa! Monien mutkien kautta meitä on lähdössä mukava porukka ja eiköhän reissusta tule aivan onnistunut! Tästähän on tulossa kuin perinne. Viime vuodenkin marraskuussa lähdimme ruotsin risteilylle, ja voin myöntää että muistan vieläkin kuinka paha krapula minulla maissa oli (yleensä en poe krapulaa kovin koskaan).
Minulla on ystäväni kanssa oma varaus jossa kummatkin buffat ja aamupala lauantaina. Se mitä tähän risteilyyn tulee, en aio olla samassa kunnossa kuin vuosi sitten, minähän herään sinne aamupalalle ja aion nauttia Tukholmasta. Mutta kyllä sitä on ihana päästä hieman tuulettamaankin. On paljon asioita, mitkä mun pitäisi pyyhkiä oman pään välistä ja toivon sen edes hieman onnistuvan tuon matkan aikana, ainakin olemme hetken pois kotoa.

Kuten aloitinkin aika rientää. Toissa päivänä oli kummipoikani 2 vuotispäivä, tänään pappani täyttää 84 ja sunnuntaina on ystäväni 21 vuotis synttärit ja samalla isänpäivä. Huomaa, että olemme jo marraskuussa.
Viime viikonloppuna vietimme Halloweeniä. Itse osallistuin juhlaan kuskina. Kiersimme pienellä porukalla 3 erilaista pippaloa läpi. Se, että päätin olla autolla liikenteessä oli aivan ilmiselvä valinta, seuraavana päivänä oli aamuvuoro eli herätykseni oli klo 4:45. Vaikken päässyt juhlimaan kunnolla, onnistuin näin kuitenkin käymään kaikki juhlat läpi!
Ensimmäisissä juhlissa ei ollut pakoite olla pukeutunut, hyvää ruokaa oli tarjolla ja mukava meno!
Toisissa juhlissa suurinosa porukasta oli meille tuntematonta, ja porukkaa oli paljon. Päälimmäiseksi jäi mieleen hauskat asut ja eräs mielenkiintoinen pitkä keskustelu.
Viimeiset juhlat olivatkin täynnä tuttuja ja pukeutuneita ihmisiä! Hullun hauskaa oli, mutta lopulta 3h unet eivät olleet aivan yhtä herkkua.

Mielenkiinnolla odotan uutta Silja Symphonya! Mikä tuuri että osuimme juuri uusittuun laivaan, jess!
ps. lapsillekin on se oma kerros
hyvä

näkemiin!
-Anna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit: