maanantai 15. joulukuuta 2014

Joulutunnelman etsintääTaustalla soi Evening Chill -soittolista Spotifystä. Rauhallinen sunnuntai, kolmas adventti ja kohta on jo joulu! Onko se tämä pimeys ja lumettomuus, vai miksi minusta ei tunnu joululta. Toisaalta Tuomaanmarkkinoita en ole vielä kokenut, en pipareiden tai joulupullien leipomista. Ne on ne pienet perinteet mitkä rakentavat jouluntunnelmaa vähä vähältä. 
Sunnuntait yleensä menee sohvalla makoillen leffoja katsellen. Onneksi Stockmann pitää oviaan auki yhdeksäänasti joten minullakin mahollistui kokea ensimmäistä kertaa Starbucks. Aivan totta, en ole ennen käynyt siellä ja olihan se jännittävää miettiä valikoimasta mitä valitsee ja sanoa oma nimensä. Halusin jäädä istumaan ystävien seurassa hetkeksi paikoilleen ja kerrankin oli tilaa ja rauhaisaa, joten pieneksi pettymykseksi muodostui se, että enhän minä nyt saanut sitä ´hienoa´take away muakia nimellä varustettuna. Se on sitten vielä koettava jonain päivänä! 

Jos vanhemmat ostavat kuusen tänävuonna, niin kyllä se joulutunnelma sieltä löytyy kun jouluaattona tuoksuu oikeilta neulasilta ja riisipuurolta!
Sitä odotellessa,
hyvää joulun odotusta!

Anna 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit: