sunnuntai 7. joulukuuta 2014

Kaakaota ja joulunvaloja


Ihanaa, että aikataulut ovat antaneet tietynverran periksi ja vapaa iltoja on löytynyt. Uudet naamat virkistävät. Olen iloinen, että koulun ulkopuolellakin olen voinut olla koulukavereideni kanssa. Nyt minulla alkaa tämä jatkuva pimeys ahdistaa entistä enemmän. Ajatukset ovat olleet ristissä, voimat pohjassa ja päälimmäinen tunne on ollut yksinäisyys. Mutta enhän minä yksin ole, on vanhoja ystäviä ja uusia. 
Kävin luokkakaverini kanssa erään koulupäivän jälkeen kaakaolla. Hänen teki niin kovasti mieli kaakaota, joten melkein mikä vain paikka kelpaisi, sopivasti oli tullut veronpalautuksetkin. Emme kuitenkaan päätyneet mäkkärikaakaoille vaan ihan kahvilaan. Cafe Ursulan ulkoterassi on katoksen ansiosta melko lämmin. Siinä lämpölampun vieressä kuuma (automaatti)kaakao kädessä tuli rupateltua ja nautittua jouluvaloista. 

En ole oikein osannut ymmärtää, että joulu tulee kovaa vauhtia. Torstaina kävin luokkalaisten kanssa keskustassa kiertelemässä, syömässä, kankaita katsomassa, glögiä juomassa ja shoppailemassa. Kaupungilla on kaikkialla jouluvalot ja tuntuu kuin ne kilpailisivat toistensa kanssa. Ehdottoman hienot ovat Stockmannin (tavalliset)ikkunat Mannerheimintien puolella, en tiedä onko kukaan muu niitä huomioinut. Virgin Oilin edessäolevat kojut tuovat joulua perinne herkuilla ja tuotteilla. Ja silti itsestäni tuntuu, että nyt ei ole joulukuu vaikka eilen vietimmekin jo itsenäisyyspäivää! 

Kaikki ajan kanssa. Siinä vaiheessa kun täytyy kiireessä lähteä ostamaan joululahjoja se joulu varmaan alkaa iskeä päin naamaa!

Ihanaa tulevaa viikkoa!
Anna


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit: