keskiviikko 25. helmikuuta 2015

All about täydellinen meikkivoide


Viimein! Tänään on ollut aivan huippu päivä, viimeaikainen stressini tuntui haihtuvan tuuleen, kävin syömässä hyvää ruokaa ravintolassa, hieman herkkuja kahvilassa ja löysin jotain mahtavaa!

Monet varmasti osaavat samaistua kuinka vaikeaa on ollut löytää täydellinen meikkivoide, tai eivät ole vielä löytäneetkään. Minä en ole ikinä löytänyt, mutta tämä viimeisin hipoo sitä täydellisyyttä mitä olen tavoitellut. 


Minun kohdalla tämä täydellisyys tarkoittaa montaakin asiaa. Kun kärsii kuivasta ihosta, joka on hyvin vaalea ja ohut, täydellisen meikkivoiteen metsästykseen tarvitaan tovi. En ole suuremmin murehtinut kuivasta ihostani, en ole antanut sen vaikuttaa meikkivoide ostoksilla. Muutamia päiviä sitten luin artikkelin helmikuun Trendi -lehdestä Etelä-Korealaisista naisista, joiden ihonhoidon rutiinit ovat melko erilaisia ja kuinka tärkeää heille on kostutus. 

En erityisemmin ole käyttänyt voiteita ja tuntuu etten osaakaan. En vain oikein tiedä mistä saisi koulutusta. Kokeilin jonkin aikaa Biothermin BB -creamiä joka oli ihanasti kostuttava ja ihoni tuntui aamuisin niin ihanalta. Se oli käytännössä kosteusvoidetta värillä. Valitettavasti iltapäivisin heräsin samaan päiväunipainajaiseen ja huomasin meikkipohjan olleen tipotiessään kuin aiemman meikkivoiteen kanssa. 


Ystäväni suuntasi minut tänään illalla Sokokselle, jotta pulmani ratkeasi. Ystävällinen myyjä tuli auttamaan kun tutkimme YSL:n meikkivoitteita. Kerroin ihostani sen olevan kuiva, vaalean värin hän huomasikin ja sanoin suureksi ongelmaksi ihon ohuuden. Verisuoneni ovat hyvin pinnassa ja mukaan luettuna kausittaiset pisamani, on iho on kirjava ilman tarpeeksi peittävää meikkiä. Oli siis tarkoitus löytää kosteuttava meikkivoide, oikean sävyinen eli ei liian tumma ja loppujenlopuksi tarpeeksi mattapintainen jotta kestäisi myöskin koko päivän. Itse olen yrittänyt aikoja etsiä tarkeepsi lähelle hipovaa täydellisyyttä, ja jokaisella kerralla jokin näistä kolmesta ei ole täsmännyt. 
Kiersimme YSL:n, Chanelin ja lopulta löysimme vielä kolmannen favorite merkkini luokse; Lancôme. 


Miracle Cushion, Lancômen uutuus! Ensin hieman ihmettelin, että olisinko valmis tälläiseen uutuuteen. Myyjä näytti kuinka voidetta otetaan meikkityynyllä ja voi leivittää kuin puuteria. Voide tuntui niin raikkaalta, kevyeltä ja hyvältä ihollani. Hän myöskin näytti kuinka töpöttämällä saan aikaan mattamaisemman pinnan. Vieläkään en ole tämän illan aikana pessyt kämmenpöytääni ja voin sanoa, että iho tuntuu pehmeältä, normaalilta ja en meinaa edelleenkään nähdä verisuoniani. Kohdat joissa muiden merkkien voiteita testattiin tuntuu tällähetkellä kuivalta ja kiristävämmältä.

Se, että olen kamppailut väärän värisestä ja turhan paksusta Matte Mouse voiteesta liian kevyisiin BB voiteisiin ja kaiken läpi tähän hetkeen oli toivottavasti vaivan arvoinen. Olen ennenkin käynyt kosmetiikka osastoilla etsimässä henkilökunnalta apua, varmasti jokainen on osannut jossain osa-alueessa minua auttaa. Mutta tässä tapauksessa, toivon tämän täydellisyyttä hipovan hetken oikeasti olevan lähellä sitä täydellistä meikkivoidetta. 

/Anna 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit: