torstai 5. helmikuuta 2015

Helmikuun alkua

  • Oihvoihh nyt on joku flunssa taas löytänyt mut uudestaan. Toisaalta onko se ihmekään. Vaikka kuinka hyvin olisi pukeutunut, niin säiden vaihtelu vaikuttaa todella paljon. Muutenkin viimeiset viikot olen tehnyt koulun ohella paljon töitä, eli en ole pitänyt yhtää lepopäivää muutamaan viikkoon ja töissä olen rampannut ulkonta sisälle. nice nice
  • Ainiin en ole vielä maininnut. Lähden talvilomalla BERLIINIIN! Aivan mahtavaa!! Tarkoitus oli alunperin lähteä lämpimään viettämään äitin 60v synttäreitä etukäteen, mutta mutkia tuli matkaan ja varaus jäi näin myöhään. Toinen kaupunkiloma vaihtoehto olisi ollut Praha. Odotan innolla matkaa ja kaikkea sitä koskie. Kamera mukaan ja aion käydä hieman kangaskauppakierroksella! 
  • Koulussa kauluksia, nyt siirryttiin puserojakson ohella leninkiin ja jotkut varmaan huomasivatkin minun instagram sivulta @anriikka että pääsimme muotoilemaan. Tein luokkalaiseni kanssa erään muotoiluharjoituksen jossa oli tarkoitus tehdä olkain joka oli "röyhelöolkain", röyhelöt tehtiin ympyränmallisista kappaleista jotka taiteltiin hienosti olkaimeen päällekäin. Mitäs muuta koulussa.... tuotesuunnittelun tunnilla teimme tänään vartaloanalyysejä. Mielenkiintoista, myöhemmin käymme väri-ja tyylianalyysit. Itse tein kolmen hengen ryhmässä, mikä oli siitä hyvä, että jokaisella on aivan erityyppinen vartalo, joten pääsee laajemmin analysoimaan. Itse olen selkeästi suoravartalotyyppi, elikä H/I. 
  • Huomiseksi piti olla oma printti mukana materiaalituntemukset tunneille, joten leikittelin hieman lisää tuolla vuoden takaisella 'riikonkukkoketulla'... Tuo ei ole lopullinen kuva jonka vien huomenna kouluun. Kuva kaiketi valotetaan kankaalle jos ymmärsin oikein. .. 
  • Ja on muuten petollista että koulu on Merihakassa, päädyn meilkein joka päivä menemään kotiin keskustan kautta ... jaiks !

    Tällästä helmikuun alkuun kuuluu ja hei hyvää Runebergin päivää, toivottavasti te edes olette saaneet syödä Runebergin torttuja tänään!

    -Anna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit: