lauantai 21. helmikuuta 2015

Siiderin ja viinin viemää


Otin tämän kuvan torstai iltana kun palasimme Suomeen ja lähdin ajelemaan illalla. Nyt on ajatukset enemmän solmussa kuin ennen matkaa. Eilen illalla oli Likasen etelän keikka Tavastialla. Tämä oli ensimmäinen keikka johon pääsin heitä kuuntelemaan ja hauskaa oli, työkaverini lauloi vieressä noin kaikki biisit sanasta sanaan ja sai tartutettua minuun hyvän fiiliksen. Kävimme moikkaamassa takana tuttuja keikan jälkeen ja suuntasimme jatkamaan Kallioon.
En vähään aikaan ole juonut kännejä. Humalassa huomasin olevani vasta kun lähdin yöllä kävelemään Kalliosta.Kuitenkin käteen jäi mielenkiintoisia keskusteluja, joita en olisi odottanut käyvän läpi. Sitä aina havahtuu kun kuulee ihmisten olleen tietoisia tai huomanneet asioita aikoja sitten vaikkei niitä itse olisi nähnyt. Koska känni oli vähän niinkuin tavoiteltu ja onnistunut (olisitte nähneet ne hienot yksiristikaks askeleet loppuillasta..), en aivan jokaista keskustelua muista. Ja tiiättekö mitä muuta 'onnistunut' känni sisältää. Morkkiksen. Tietenkin!
Ilta oli todella hauska ja tarvitsin sitä, oikeasti. Nyt en laske hauskaan iltaan mukaan yöllistä itkukohtausta ja kurjaa fiilistä, mutta ehkä ne kuuluivatkin siihen morkkis -sanaan enenmmänkin kuin hauskuuteen. 

Dear weblog, see you next time! 
Anna 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit: