lauantai 4. huhtikuuta 2015

Disney party!

Edellisestä postauksesta mieleen tulikin että juhlista puheenollen! Eilen töistä lähdettyäni suuntasin kiireellä kotiin, olin frendini kanssa käynyt toissapäivänä Punanaamiossa ostamassa muutamat asut... Joten lähdin laittautumaan iltaa/yötä varten.
Oli tiedossa siis teema juhlat ja aiheena niinkin huippu kuin Disney bileet! Jokaisella varmasti on ne lapsuuden lemppari piirretyt ja hahmot. Ystävälleni ostimme kettupuvun, koska hän tykkäsi katsoa pienenä sitä Robin Hoodia, muu asu valmistui hyvin pitkästä inttipaidasta, nahkavyöstä ja hatusta!
En oikeasti osaa sanoa mikä oli suurin lempparini pienenä, koska niitä oli monia. Saatoin katsoa hetkellisesti mitäkin putkeen tuhat kertaa! Minulle tuli mieleen lopulta 101 dalmaattialaista, joten valinta oli helppo!
Töpäivän aikana yritin miettiä kuinka roolihahmo elehtii ja millainen puhetyyli hänellä olisi, illalla treenailin vielä jonkin aikaa puhumista ennen juhliin pääsyä. Kyllähän te tiedätte tupakkaa polttavan hieman pelottavan ja inhottavan naisen joka halusi pieniestä pennuista pilkullisen turkiksen! Cruella de vil
Meitä oli monen moinen poppoo eri Disney hahmoja! Löyty Mikkiä, Aristokattia, Esmeralda, Tikru, Aladin, Lumikki, Hulluhatuntekijä ja Robin hood! (kettu) Kiitos illasta kaverit, oli huippua! Rakastan teemapippaloita, jos varmasti haluaa että joku pukeutuu kysykää minut paikalle.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit: