perjantai 17. huhtikuuta 2015

Kuningattarella


Huh kun aika rientää ja kohta koko kuukausi on takana! Tähän on ehtinyt mahtua jo paljon! Olin työkaverini synttäreitä viettämässä pääsiäisen aikaan. Mielenkiintoinen matka oli edessä, kun tunsin ainoastaa viimeisessä kuvassa näkyvät kaunokaiset, koko muu juhlaporukka oli uutta. mm Ei siinä vielä mitään, sain tehtäväksi huolehtia buffan pöytäkartasta ja lippujen jaosta ihmisille. Onnistui kuin onnistuikin ja synttärisankari onnistui myös saapumaan työvuorosta suoraan laivaan, kun odottelimme häntä buffassa.
Jätkiin on helpompi tutustua. Näin tuli huomattua. Meitä oli yhteensä 12 matkustajaa, joista 3 kundia. Hieman jännitti etukäteen mitä matkasta tulisi, mutta olin ilonen että heidän kanssaa pääsi heti juttelemaan. Tyttöihin on yleensä vaikeampi tutustua, varsinkin jos porukalla on ollut tiiviit välit. Kuitenkin heti ruokailun jälkeen, tytöt ottivat minut kaikkialle mukaan ja pääsi tutustumaan.
Oli huippu matka, kääntyi aivan päälaelleen siitä mitä pelkäsin. Ihmiset ottivat hyvin vastaan ja uskoin saavani uusia frendejä! :)
Vaikka onnistuin katsomaan auringonnousua ja pääsin aamupalalle, jäi omalta kohdalta Tallinna väliin. Sen takia ajattelinkin, että täytyisi vielä kuun lopussa päästä päiväristeilylle! Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit: